Mi az, hogy én nem tehetek feljelentést a cég ellen?
Adott egy cég ahol 2 évig dolgoztam majd kirúgtak, hamisítottak egy kamu Facebook profilt és közveszéllyel fenyegetőztek, rám akarják kenni, már az Ügyészségen van vádemelés alatt az ügy.
Vannak képeim a cégről belülről, rengeteg munkaügyi szabályt megszegnek...
Mutattam az ügyvédemnek, kértem, hogy tegyünk feljelentést mi is a NAVnál, de azt mondta, hogy én nem tehetek feljelentést, mert még ezt is felhasználhatná az ügyész a jelenlegi ügyben, a bosszúból tett feljelentésekkel nem foglalkozik a NAV... szte.
Most komolyan, a cég tovább bűnözhet és rá verhet a volt dolgozóra akármit?
Akkor keress másik ügyvédet.
Vagy esetleg hallgass rá, mert lehet hogy jobban ért hozzá mint te.
2-es, mi az, hogy nem jó ötlet?
Tehát, Ő megteheti, hogy megsérti a munkavállalók jogait meg utána hamisan is vádol, de amire bvizonyíték van, azért Neki nem kell felelnie?
"Tehát, Ő megteheti, hogy megsérti a munkavállalók jogait meg utána hamisan is vádol"
Egyenlőre ezt még csak egy vád, amit neked kell bizonyítani.
Tudom is bizonyítani!
Fotóim vannak róla!
Az is lehet pölö, hogy ezekkel a fotókkal hamarabb kellett volna feljelentést tenned. Ha most teszed, akkor bűnrészes vagy. De ez csak tipp.
Amúgy a kamuprofil meg a közveszély önmagában elég lenne, hogy pórul járjanak ha bele buknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!