Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Van egy bolond szomszédom,...

Van egy bolond szomszédom, aki elmondása szerint feljelentett egy éve. De nem jött semmi értesítés?

Figyelt kérdés
Van száma is a feljelentésnek, ezt akkor lobogtatta is. Vártam, hogy beidézzenek de semmit sem kaptam azóta sem. Hogy tudnám kideríteni, hogy még folyik-e az ügy?

2022. ápr. 12. 11:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az ilyen notórius feljelenthetőknek van egy ilyen külön aktája a rendőrségen amúgy? Tehát az ott dolgozók tudják hova tenni őket? Mert akkor pont leszarom :D Az utcánkban is mindenki tudja, hogy hibbant :D Gondolom, akkor ott is ismerik már, mint az ügyeletes, rendszeresen visszatérő jelentgető bohócot :D
2022. ápr. 12. 22:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Visznt ez az egész dolog engem mélységesen felháborít. Ma beszéltem büntetőjogban jártas ügyvéddel. Mondta, hogy neki az iktatási szám, vagy mi alapján van betekintési joga az ügymenetbe. Nekem ez a visszaigazolás, amit kapott a rendőrségen, megvan, mert átadta anyámnak, győzedelmeskedési mámorában még tavaly. Ha feljelentem zaklatásért, az segít megoldani ezt a dolgot , tehát befejezi a faszkodásait erre? Van ilyen zaklatási forma úgy tudom. Perekkel zaklatás, vagy valami ilyesmi a neve. Személyesen nem zaklat, azt szerintem nem meri, csak a rendőrséggel takarózva érzi magát valakinek.
2022. ápr. 12. 22:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy.
2022. ápr. 13. 00:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy az ilyen elme roggyantakat is ,,védi" a törvény.

Sajnos ha olyan bizonyításai vannak akkor a rendőrség igen is meghurcoltathat.

Habár ez Magyarországon ritka, egy ilyen esetet tudok, a sajátom :/

2022. ápr. 13. 05:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Felesleges vissza feljelenteni vagy pereskedni.

Igen, tudja jól a rendőrség is a sokadik feljelentése után, hogy "na, megint a bolond". Sajnos fel kell venniük a feljelentést. sajnos végig kell vinniük a protokollt a megszüntetésig.

Mondom: ha nem vagy simlis, hadd jelentgessen!

A mi szomszédunk is első bemutatkozáskor egy feljelentéssel indított nálunk (milyen kedves), aztán elküldtük melegebb éghajlatra, hogy jól gondolja át, valóban neki van-e igaza, mert könnyen lehet hogy ő üti meg ezzel a bokáját. Aztán leszállt rólunk.

De az ilyen unatkozó, feljelentgetővel kapcsolatban van egy vicces, tanulságos történetem, amit nem írok ide ki, ha érdekel, privátban elmesélem.

2022. ápr. 13. 05:28
 16/17 árokpart ***** válasza:
14-es Azért, hogy úgymond valakit ma meghurcoljanak annak nagyon komoly dolognak kell lennie és rengeteg bizonyítékkal.
2022. ápr. 13. 22:13
 17/17 árokpart ***** válasza:
Amásik meg az, hogy a feljelentések terén csak a komolyabb ügyek tartoznak a rendőrségre az ilyen csipp-csupp pl. házzal, telekkel, telek előtt álló akármivel, kisebb hangoskodással, a szomszéd vélt elméletével kapcsolatos dolgok az önkormányzatokra tartoznak. Ahhoz, hogy valakit a rendőrségen fel lehessen jelenteni és a feljelentést el is fogadják, azért annak már komoly és indokolt és bizonyítékokkal alátámasztott cselekménynek kell lennie.
2022. ápr. 13. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!