Van egy bolond szomszédom, aki elmondása szerint feljelentett egy éve. De nem jött semmi értesítés?
Hidd el, ha ez a fickó, valóban mindenkit feljelentget(ne) (tipikus boomer hobbi), akkor a szomszédot már a rendőrség is tudja a helyén kezelni.
Már a rendőrök is úgy állnak hozzá, hogy "b+, ez már megint a Gipszjakab, akire ferdén nézett a szomszéd macska, ezért feljelenti". Ezt komolyan mondom, úgyhogy csak nyugi :) ha nincs vaj a füled mögött, akkor röhögd ki a szomszédot és kívánj neki további sz@r napot.
2-es, azért ez nem így van...
A lovászi cigányok 2 éve felhelentettek zaklatásért a Szegedi Csendőrségen, bizonyíthatatlan, de azért kitartóan próbálkoznak, megmondták, hogy így vagy úgy de bizonyítani fogják.
Ha vkit utál a rendőrség akkor mindent megtesznek, hogy ráverjenek valamit
5-ös, azért a te ügyedet ne keverjük már ide. Tök más.
Amiről a kérdező ír, az egy unatkozó barom, aki azt hiszi ő a helyi önkéntes kmb-s, ezért feljelenti még a saját nagymamáját is...
6-os, persze, hogy az én ügyem más, mert nekik van kapcsolatuk a rendőrségen... ennyiben más! Az persze, hogy ez Alkotmányba ütközik, senkit se zavarjon!
Egyébként Ők is megfenyegettek rngem többször, hiába tettem én is feljelentést ellenük, az ügyüket megszüntették.
Volt olyan, hogy megakart verni az egyik az Ákádnál, fényes nappal, 2 percre a Szegedi kapitányságtól vagy fél óra volr nekik kiérni, de ha én mentem Nekik, 2 perc múlva kint vtak!
Ne mondjuk már, hogy ez nem elfogultság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!