Ha valaki folyton pénisz képeket küld nekem facén, és feljelentem őt, akkor börtönbe kerül? 18/l
Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 12:35
21/52 A kérdező kommentje:
A legt{bb ügyhöz nem volt közöd. De valamelyikhez volt. Mesélj.
2022. ápr. 9. 18:23
22/52 anonim válasza:
Pöcs képes ügyem nem volt!
Álprofilos volt, sokszor én vtam gyanúsítva!
23/52 A kérdező kommentje:
Megkerestek a rendőrök, mert álnéven írtál valamit? Ezt azért nehezen hiszem el.
2022. ápr. 9. 23:13
24/52 anonim válasza:
Letöltöd a képet, csinálsz belőle egy NFT-t (a csávó nevével) és utána eladod neki. Így ha le akarja törölni a netről, akkor csomót kell neked fizetnie. ;)
26/52 anonim válasza:
Ha kapsz egy farok fotót Ádámtól, és Bencétől, akkor elküldöd Bence farkát Ádámnak, Ádám farkát Bencének
Semmi nem olyan kiábrándító, mint egy másik pasi farka.
Problem solved.
27/52 anonim válasza:
A szinte szűz az olyan, mint a picit terhes?
28/52 anonim válasza:
Szinte látom magam előtt a cella lakóit.
Az egyik testi sertésért ül.
A másik több rend beli rablásért.
A harmadik csempészésért.
A negyedik pénisz képeket küld lányoknak a Facebookon.
29/52 anonim válasza:
Amilyen a magyar igazságszolgáltatás én ezen nem lepődnék meg
30/52 anonim válasza:
28.!
Ha rólam lenne szó mint szegedi zaklatóról és az eljáró hatóság a Szegedi Rendőrség lenne akkor lehetne az általad felvázolt kép a Nagyfai börtönben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!