Ellopták 4 bikánkat, de a rendőrség megszüntette a nyomozást. Mit lehetne még tenni?
Ismeretlen tetes ellen indult nyomozás, de pán napja lezárták a nyomozást. Én tudom, hogy a Józsi is benne van, mert az eset óta mindig teli hassal jár és paprikás szaftos a pólója.
Én mondtam a nyomzónak, hogy a Józsi tuti benne lehet, mert ő jól ismerte a tanyánkat kivülről-belülről mivel dolgozott sokat nálunk napszámban. Tudta azt is mikor nem szoktunk a tanyán lenni és a lopás pont azon a napon történt, de a nyomozó azt mondta ez kevés bizonyíték arra, hogy előrángassák a Józsit.
Arról nem is beszélve, hogy a Józsinak vannak rátermett crigó barátai, egy szomszéd tanú látott is egy fehér furgont a betörés idejében a tanyánk körül. tuti a Józsi szervezte meg az egészet! Kb. 400 ezres kárról beszélhetünk.
Sajnos abban az esetben ha nincsen semmiféle nyom vagy bizonyíték amin el lehetne indulni, akkor egy idő után le fogják zárni a nyomozást.
Ha volt biztosításod akkor ez neked jobb, mert a biztosító így fizetni fog, ha nem zárják le a nyomozást akkor húzhatják a kifizetést. Ha nem volt biztosításod akkor ezentúl érdemes lenne kötni egyet ilyen esetekre.
Ahogy célszerű lenne beszerezni egy kis kamerát - ma már nem is kerül sokba, lehet olyan mint egy autóba szerelhető menetrögzítő kamera, az felvenné ha legközelebb valaki próbálkozna és akkor lenne bizonyíték vagy nyom a tettesről.
Csak ne legyen jól látható, mert akkor azt is elviszik!
Ha tudod bizonyítani jogilag, akkor indítványozhatsz pótmagánvádas eljárást.
Ez az egyetlen jogilag járható út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!