A rendőrsègnèl hasonló ügyekben lehet vki gyanúsított?
Figyelt kérdés
Tehát tegyük fel, hogy az illetőnek vtak zaklatásos ügyei illetve rablásos ügyei is több rendőrkapitányságon...
Ha törtènik a környèken hasonló bcs, a debreceni vagy szegedi rendőrök azonnal erre az egyènre gondolnak, mint elkővető?
#rablás #szegedi zaklatások
2022. febr. 7. 19:29
11/28 anonim válasza:
Utolsóelőtti te nagy elmebajos!
Még nincs is jogerős 2. fokú ítélet. Ha jogerősen börtön is lesz, akkoris jogerős ítélet napjától még hónapok telnek el mire be kell menni a bv-be.
12/28 anonim válasza:
A gyanúsítottnak azt terheltet nevezzük, akivel szemben már nyomozást folytatnak.
13/28 anonim válasza:
Jó én nem is kérdezek többet itt, mert megígértem, de válaszolni sem válaszolok mostmár. Nem akarok hülyék közt lenni.
A közlekedési rovatba megyek.
14/28 anonim válasza:
Ja és ma 21:56-os válaszoló "Levike" voltam.
16/28 A kérdező kommentje:
Èn vagyok Levike!
2022. febr. 9. 06:35
17/28 anonim válasza:
Kizárt, túl rövid a kérdés leírása.
18/28 anonim válasza:
#16!
Elhiszem.
És miért voltál előzetesben? Elmeséled?
19/28 A kérdező kommentje:
Pofficeos ügyem miatt
2022. febr. 9. 16:39
20/28 anonim válasza:
Oszt a múltkori, reggeli meghallgatáson mi volt? Megfenyítettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!