Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Névtelen bejelentés 16 évesen...

Névtelen bejelentés 16 évesen az egyik évfolyamtársamról?

Figyelt kérdés
Dílerkedik, a saját szájából hallottam, nem kevés ember rendszeres vásárlója is (osztálytársaim is), és egyre többször jelennek meg az osztályteremben is mindenféle általa eladott szerek. 17 éves az illető ha ez számít bármit is. Telefonálni nem szeretnék a rendőrségnek:/

2022. febr. 5. 12:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%
+Ez a gyerek valószínű hogy csak egy szar kis osztó szóval max egy felfüggesztettet érnél el
2022. febr. 8. 18:54
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

19-20#

Attól még bűncselekményt követ el. Ráadásul duplán minősített esetet.

Rendben, hogy nem kell elfogadni, ha nem kérsz belőle, de gondolom te sem vagy tizen pár évnél idősebb... Neked kéne a legjobban tudnod, mit meg nem tesz egy kamasz, hogy bandatag legyen és elfogadják a többiek...

2022. febr. 8. 19:42
 23/24 anonim ***** válasza:
30%
Milyen bandatag???? Engem is kínáltak meg ott volt a lehetőség és nem fogadtam el mégis elfogadtak. Ez a nem fogadnak be a többiek is tipikusan az a szöveg amivel bejön a 60 éves ember előadást tartani a drogokról az iskolákba.
2022. febr. 8. 22:11
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Jó, az te vagy. Más gyerek viszont könnyebben befolyásolhatóbb. És ez még nem ok arra, hogy csak úgy lehessen drogot árulni nekik.
2022. febr. 8. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!