Akit figyelgetnek a rendőrök, az számíthat arra is, hogy megzavarják pl. egy étteremben is?
Múlthét péntek este a buszmegállóba kiszállak a rendőrök és igazoltattak, kipakoltattak ruha, zseb, majd elköszöntek és elmentek.
Ha tudják, hogy merre járok és engem figyelgetnek, mert voltak ügyeim, akkor bárhová odajöhetnek?
Pl.ha szombat este ismerőssel vagy haverral/haverokkal beűlünk egy étterembe stb, olyan is történhet, hogy bejönnek és kaja közben igazolgatnak meg kipakoltatnak, majd elmennek még akkor is, ha nem voltam öltözők felé, -mondván ellenőrzés- célból?
Azért mi ciki lenne, hogy bejönnének és csak engem így igazoltatnának, kipakoltatnának mindenki előtt.
Ilyesmire is képesek, elvetemültek lennének a rendőrök, hogy ilyen helyre bejönnének ellenőrízni vagy ettől nem kell tartani, csak kint buszmegálló vagy ilyesmi helyen igazoltathatnak, ha meglátnak, hogy ott állok?
Nem valószínű... hacsak nem terrorista vagy.
Más esetben azért előkészítik a terepet...
Nem úgy volt hogy te csináltad a Debreceni rablást?
Miért nem vagy előzetesben?
Soha nem csináltam rablást.
Anno lopásokat követtem el, de soha többet!
De a rendőrök úgysem hiszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!