Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mikor várható, hogy kiengedik...

Mikor várható, hogy kiengedik előzetesből?

Figyelt kérdés
Jó napot mindenkinek! Nővérem tavaly április közepe óta előzetesben van bűnszervezetben elkövetett kábítószer kereskedelem miatt. Leteperték a rendőrök a férjével együtt és vitték, még mindig nyomoznak. Velem tartja a kapcsolatot, nem tud semmit. Mindig 2-3 hónappal hoszabbítgatják az előzetest. Az ügyvéd 10 millióban van, de semmit nem tud tenni annak érdekében, hogy kiengedjék. Fontos pedig, hogy beismert mindent, együttműködik a rendőrséggel, de ezt sem veszik figyelembe. Azt sem veszik figyelembe, hogy a 8 éves fia nálam van, én nevelem. Nem tud semmit, az ügyvéd sem tud semmit csinálni. Várható valamikor a közeljövőben, hogy kiengedik esetleg, vagy erről tegyünk le, bent lesz kb. 10 évig míg le nem tölti a büntetést? Mire lehet számítani?

2022. febr. 1. 13:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Levi, ne hasonlítsd már a piti kleptomániád a kérdés tárgyához!

Annyi hasonlóság van közöttük, mint a cinege meg a strucc között!

2022. febr. 1. 17:56
 12/18 anonim ***** válasza:
42%
Legalább, ha már belevagytok fáradva, mert -szerintetek- hülyeségeket kérdezek, akkor legalább hadd válaszoljak egy olyan kérdésre, amit tudok, mert hasonló cipőben jártam és "tapasztalat", tudom a választ.
2022. febr. 1. 18:25
 13/18 anonim ***** válasza:
De a tied miben hasonlít az övéhez azon kívül, hogy mindkét esetben törvénysértés történt?
2022. febr. 1. 20:13
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Jajj kussolj már levike.

Kérdező, onnantól kezdve hogy a megalapozott gyanű bűnszervezet, felejtsd el hogy kiengedik. Még a kábszer kereskedelem hagyján is lenne, de a bűnszervezett miatt nem lesz még bűnügyi felügyelet sem.

2022. febr. 1. 20:13
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
Ügyészasszony is megjelent :D
2022. febr. 1. 20:16
 16/18 anonim ***** válasza:
27%
Nyugodj meg kérdező, ki fogjàk engedni.
2022. febr. 1. 20:22
 17/18 A kérdező kommentje:
Jó napot! Azóta alakult a helyzet. A nővérem otthon van, pedig egy 5-20 évig tartó szabadságvesztés amivel büntetik amit tett. A fizetett ügyvédnek köszönhetjük. Köszönöm mindenkinek a válaszát.
2022. márc. 9. 15:03
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

Na látod:D

Mondtam én.

Én is kijöttem letartóztatásból, csak nekem piszlicsáré ügy.

Viszont engem nem az ügyvéd hozott ki, mert nekem nincs pénzem sztárügyvédre, jó az ügyvéd is segített, de engem ISTEN hozott ki.

Aznap reggel, amikor kijöttem felnéztem az égre és láttam felhőt, amit megvilágított valami. Ott volt az isten is, csak Őt nem lehetett látni, mert Ő láthatatlan.

2022. márc. 9. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!