Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha a rendőrségre beírok egy...

Ha a rendőrségre beírok egy "kérés" e-mailt, lesz valami következménye?

Figyelt kérdés

Tegnap este fél 10-kor megállt a rendőrautó a buszmeglóba, kiszálltak és köszöntek, mondták, hogy ellenörzés, igazoltatás, és a táskából ki kéne pakolni abbol mindent.

Kérdezték, hogy "Maga a...", és mondtam a nevem, erre mondták, hogy "Maga még mindig ugyanaz?", Mondtam, igen. Közöltem velúk, hogy nem loptam sehonnan semmit. Azt mondták, hogy "Dehogynem..., az majd mindjárt kiderűl.

Mondtam, hogy voltam 8 és fél hót letartóztatásban, de szabadlábra helyeztek és erről mostmár mem -Önök- a rendőrség dönt, hanem a bíróság.

Kérdezte, hogy van-e ellenem ügy folyamatban, mondom rendőrsègen nincs, csak bíróságon, amikor a mecsetből pénzt loptam, az bírói szakba van.

Kicsit félrementek, az egyik telefonált rádión meg mobilon is két helyre, közbe a másik mondta, hogy vissza lehet pakolni, mindjárt a kolléga visszaadja a személyit, csak telefonál. Egy perc múlva visszajöttek, visszaadták a személyim és mondták, hogy hazafelé megy ?-Feleltem igen. Azt mondták "Viszont látásra." Elmentek. Azt nem mondtam nekik, hogy mèg megyek egy 10-10y- os buszkört, mert köük nics hozzá.

Ja és kérdezték, hogy mikor letartóztatásból szabadtam, nincs e valami kényszerintézkedés velem szembe pl.hàzi őrízet. Feleltem nincs. Szabadláb van.

Na és elköszöntek és elmentek.

Kérdésem az lenne, hogy ha a városi kapitányságra beírok egy e-mat, de nem írok bele csúnyát, csak szépen, hisz korrektűl kell viselkedni, szal, ha beírom, hogy legyenek szívesek fejezzék be, ne kezdjék amit tavaly csináltak, engem ne figyelgessenek, lehet bármi bajom belőle?

Ebbe a poffice ügybe már mégegyszer nem kerülök letartóztatásba, csak ha megszöknék, akkor, amit viszont nem teszek.

2022. jan. 29. 15:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Levi, mit meséltem neked a múltkor? Igen, az e-mailes nőről...

Ne legyél te is olyan. Szépen megkérlek az egész állomány nevében. Vagy már egymásra találtatok és együtt írjatok ezeket a gyönyörű szerzeményeket??

2022. jan. 29. 22:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én mostmár lemegyek debrecenbe. Esküszöm meg kell néznem ezt a levikét magamnak mekkora hülye.
2022. jan. 30. 03:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Ügyészasszony békéscsabai. Képes lenne leutazni 130 km-ert?
2022. jan. 30. 19:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy őrizetért? Persze!
2022. jan. 30. 20:57
 15/15 Fsms ***** válasza:
Levike az ügyész asszony érted mindent megtesz. 😂
2022. febr. 5. 09:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!