Ilyesmit tényleg rám tud verni?
27 éves srác vagyok, a munkahelyemen van egy 43 éves házas cigány nő, aki sokat incselkedett velem, de legtöbbször csúnyán beszlt velem, megalázott, e miatt én 2 hete megmondtam, hogy hagyjon engem békén...
Azóta ellenem fordította az összes többi kolegát, a közvetlen főnököt, meg fenyegetőzik azzal, hogy megtépeti magát a férjével, -aki magyar-, bemegy a rendőrségre 100 tanúval és rám fogja azt, hogy megerőszakoltam...
Nah, most ez ennyi lenne, visznek is a rendőrök fogdára??
Mondanom sem kell, meg van írva a felmondásom...
Valószínűbb, hogy a 43 éves cigány asszony magát sodorná ezzel bajba, mert hamisan vádol téged. Itt olvashatsz róla: [link]
Ahhoz, hogy a hamis vád, vagy valami hasonló (pl. hatóság félrevezetése) megvalósuljon, bizonyos feltételeknek teljesülnie kell, ezért hangsúlyoznám, hogy valószínűleg. Egy ügyvéd pontosabban meg tudná mondani.
Van ügyvédem am., csak most nem ér rá.
Gondoltam itt is megkérdezem...
Hozza a fajtáját rendesen :DD
Mondd neki hogy neked meg sok rendőr ismerősöd van és ha nem hagy békén nem lesz segély.
Sajnos nem...
És ennek elég komoly szava is van a főnökségnél...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!