Azt, hogy a debreceni ügyemben újra szabadlábon vagyok, a Békéscsabai Járásbíróságon is látják?
Már egy kérdéshez írtam egyszer.
Az a baj, hogy itt jókat nevetünk Levikén, mekkora egy zombi. Én ezt a hibát elkövettem V. Lacikával, haha mekkora idióta. Aztán egynap késsel ment 2 rendőrnek, megsebesítve őket.
Az ilyeneket tényleg bekéne zárni, kezelni, hogy ne legyen veszélyes a társadalomra.
11!
Nekem pl. komoly terveim vannak arra, hogyan csinálom ki a komplett szegedi rendőrséget, egyúttal Lovászi Nomiékat is...
Noémi most azt hiszi, hogy nyugalom van, mert egy ideje nem jelentkeztem, sztem nem is sejti, hogy a bosszút tervezgetem ellenük...
És mindezt a társadalom magának köszönheti, szülői támogatást soha nem kaptam, Orbán támogatásaiból most megint kiesem, nem tudtam egyjó munkahelyettalálni, középiskolában ki vtam közösítve...
Csak hogy lássátok, miért történnek ilyenek!!
Az ellenzékre kell szavazni.
Orbán huzzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!