Rendőrségen,hogy lehet valaki főhadnagy?
Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 13:44
1/5 anonim válasza:
Kétféleképpen.
Előléptetik a hadnagyot, vagy lefokozzák a századost.
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, ha elvégzel egy egyetemet akkor nagyobb ranggal indulsz és úgy tudom 5 évente van az, hogy kapsz egy magasabb fokozatot. De ez szamár létra, tehát nem egyszerre leszel hadnagy, hanem szépen lassan. Talán, ha egyetemet végzel akkor ilyesmi vagy kicsit gyengébb ranggal indulsz, de semmiképpen sem járőrként. A járőr a beugró szint.
3/5 anonim válasza:
NKE RTK-n elvégez nappalin 6 féléves rendőrtiszti képzést, hadnaggyá avatják, jellemzően 3 év múlva (24-25 évesen) lesz főhadnagy.
4/5 anonim válasza:
#2 nem teljesen értem, ha semmi ötleted nincs a témához, miért szólsz hozzá?
Ha valaki egyetemet végez, hadnagyként kezd. Ezt követi a főhadnagy pár év múlva
5/5 anonim válasza:
Ja, akkor leszel főhadnagy pár év múlva ha az adott kapitányságon van szabad főhadnagyi státusz, ellenkező esetben nem kapsz kinevezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!