Miért lett ekkora balhé, hogy egy rendőrnőt megerőszakoltak a rendőr társai?
Figyelt kérdés
Ezelőtt számos bulin megtörtént az ilyesmi civil helyeken, sok áldozat nem is tud róla,hogy megerőszakolták.
Sok részeg lányt egyetemi bulikon láttam ,hogy megcsinálnak.
2021. dec. 11. 10:46
11/22 anonim válasza:
Jogos, utolsó. Teljesen jogos.
12/22 anonim válasza:
Elég nevetséges egy olyan erőszak amiről az illető nem is tud. Az összes mitu baromság is hasonló, csak ott 30 év múlva jut eszébe hogy "megerőszakolták".
13/22 anonim válasza:
"Elég nevetséges egy olyan erőszak amiről az illető nem is tud"
Tehát ha elkábítják az embert és nem emlékszik, akkor az nem is erőszak, az rendben van?
Ez olyan, hogy elkábítok valakit, kirabolom, de hát nem is rablás volt, mert nem ellenkezett. Én csak elvettem, ami kellett, nem szólt, hogy ne tegyem.
14/22 anonim válasza:
olyan ismerős ez a sztori, mintha nem mostani lenne.
15/22 anonim válasza:
Talán mert nem ritkaság a nem i erőszak, hiába a migráncsokról nyavalyogtak jó ideig, hogy ú de meg fogják erőszakolni a nőket: a magyar hapsik veszélyesek meg aljasak tudnak lenni maguktól is.
16/22 anonim válasza:
A nőgyülőlő idiótától nem is vártam más kommentet. Lehet hogy SZERINTED tök normális megerőszakolni valakit, de a normális ember nem az áldozatot hazugozza...
17/22 anonim válasza:
15ös ha jól értem te azt makogod hogy fehér férfiak erőszakolnak "Talán mert nem ritkaság a nem i erőszak, hiába a migráncsokról nyavalyogtak jó ideig," ajánlom a buckalakók közé költözést . fehér férfiak talán 1% , buckalakók között 30-40%
18/22 anonim válasza:
Ha igaz a hír , hogy készült videófelvétel is akkor ki fog derülni mi történt
19/22 anonim válasza:
"Ez olyan, hogy elkábítok valakit, kirabolom, de hát nem is rablás volt, mert nem ellenkezett. Én csak elvettem, ami kellett, nem szólt, hogy ne tegyem."
Ez egyébként igaz amit leirtál, mert ez bizony nem rablás.
20/22 anonim válasza:
A kérdésed komoly értékrendbeli torzulást feltételez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!