Erről a megerőszakolós sztoriról mi a vélemény srácok?
A Készenléti Rendőrség egyik bevetési alosztályán dolgozó Zsiga Katalin őrmester azt állítja, két kollégája megerőszakolta őt.
Én azt gondolom ilyen esetben azonnal fel kellett volna menteni a munka alól azokat akikről azt állítja, hogy megerőszakolták. De tegyük fel a nő hazudik egyértelműen, csak az újságcikk torzít, nem látjuk a valóságot. Akkor a nőt kellett volna felmenteni. Nem értem miért nem indult azonnal eljárás a rendőrségen belül.
18#
17-es vagyok.
A Blikk szerint történt kihallgatás több mint 7 órán át.
Lehet, hogy kamu, de vegyük 50-50%-ra mindenki igazát.
Valószínűleg egy ilyen hosszú kihallgatáson töviről hegyére vettek mindent, profi képzett nyomozókkal. Esetleg még orvosi szakértőt is belevonva.
(Ott már képbe vannak szerintem.)
A becsületesen szolgálatot teljesítő rend őreire egy ilyen híresztelés negatív fényt vetne, így (hírzárat) hírbe hozása is kerülendő. Függetlenül az esemény valóságától is.
Ha lehetséges a Blikkben leírt esemény azokkal az információkkal akkor Elitélendő.
Ha csak kamu, akkor meg egy csúnya lejáratás.
21: "Több rendőr ismerősöm védi az erőszakolókat."
szerintem te kissé beteg vagy, lehet jobban, mint ez az ország, pedig az is eléggé
két hét óta semmi hír....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!