Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Erről a megerőszakolós sztorir...

Erről a megerőszakolós sztoriról mi a vélemény srácok?

Figyelt kérdés

A Készenléti Rendőrség egyik bevetési alosztályán dolgozó Zsiga Katalin őrmester azt állítja, két kollégája megerőszakolta őt.

[link]

[link]

Én azt gondolom ilyen esetben azonnal fel kellett volna menteni a munka alól azokat akikről azt állítja, hogy megerőszakolták. De tegyük fel a nő hazudik egyértelműen, csak az újságcikk torzít, nem látjuk a valóságot. Akkor a nőt kellett volna felmenteni. Nem értem miért nem indult azonnal eljárás a rendőrségen belül.

2021. dec. 10. 11:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
170 nettós fizetésből kevés telik prostira. Részben érthető az eset. Több rendőr ismerősöm védi az erőszakolókat.
2021. dec. 18. 13:02
 22/26 anonim ***** válasza:

18#

17-es vagyok.

A Blikk szerint történt kihallgatás több mint 7 órán át.

Lehet, hogy kamu, de vegyük 50-50%-ra mindenki igazát.

Valószínűleg egy ilyen hosszú kihallgatáson töviről hegyére vettek mindent, profi képzett nyomozókkal. Esetleg még orvosi szakértőt is belevonva.

(Ott már képbe vannak szerintem.)

A becsületesen szolgálatot teljesítő rend őreire egy ilyen híresztelés negatív fényt vetne, így (hírzárat) hírbe hozása is kerülendő. Függetlenül az esemény valóságától is.

Ha lehetséges a Blikkben leírt esemény azokkal az információkkal akkor Elitélendő.

Ha csak kamu, akkor meg egy csúnya lejáratás.

2021. dec. 18. 19:49
 23/26 A kérdező kommentje:

21: "Több rendőr ismerősöm védi az erőszakolókat."

szerintem te kissé beteg vagy, lehet jobban, mint ez az ország, pedig az is eléggé

két hét óta semmi hír....

2021. dec. 19. 21:37
 24/26 anonim ***** válasza:
20%
De volt hír, az állítólagos felvételt még senki ne látta, kamu. Valószínűleg ugyanúgy kamu az egész mint a Zsanett sztori.
2021. dec. 19. 21:42
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Látszik csak provokáló vagy kérdező. Töröltetem a kérdést. Egy nulla vagy
2021. dec. 19. 21:58
 26/26 A kérdező kommentje:
Hol provokálok? Tilos felvetni olyan témát, hogy megerőszakolnak valakit? Beszélni is tilos róla... száz éve ilyen volt.
2021. dec. 23. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!