Nyugati aluljáróba Qrvák?
A mélyen tisztelt rendőrségünk azt az egyet felejti el, hogy vasút- és hajóállomások, repterek, stb. 300 m-es körzete védett övezetnek minősül, ott semmiféle prostinak nincs helye.
7. §
adjál nekik munkát.
lehet vállalnak betonozást is, csak fizesd ki.
Vannak, - ráadásul gátlástalan "üzemmódban".
Szólított már meg a Nyugati aluljáróban prostituált -vasárnap, korán reggel, - és szólított már meg a Jászai Mari tér közelében, a körúton is. (-Utóbbi még méltatlankodott is, hogy nem volt hozzá GUSZTUSOM, - nem bírta ki megjegyzés nélkül az elutasítást. -A bányaló hozzá képest egy playboy nyuszi volt...)
Nem csinálnak problémát a "járőrözésből" ezek a nők - a "kíséretükkel" egyetemben, - úgy, ahogy a rendőrségünk sem, - nem véletlenül hívom fantom rendőrségnek a magyart, olyanok, mint a "Magyar KámFOR"-erők...
Én,- mivel más nem hajlandó kezelni az ilyen irányban felmerülő problémákat, - úgy kezelem ezt a jelenséget, hogy kategorikusan elutasítok minden "üzleti kapcsolat felvételére" irányuló kísérletet.
A "szisztéma" az ebben, hogy ha nincs kereslet, elsorvad egy "szolgáltatás". (-Hiába tudom biztosítani a "folyamatos áruellátást" azzal, hogy szervezetten hódolok a "zárás után nyitunk", gyűjtögető életmódnak, ha nem tudom kinek elpasszolni az árut, befuccsol az üzlet, - tologathatom jobbról-balra (és vissza) a lopott cuccot az őrzési helyén... Ráadásul egyre feszültebbé tesz, hogy mit kezdjek az idő közben "nem szezonálissá vált" tárgyak garmadájával.)
Az prostitúció "üzletágát" azok a "férfiak" tartják életben, amelyek NEM TUDNAK URALKODNI AZ ÖSZTÖNEIKEN, - ők viszont megérdemlik egymást - a szóban forgó nőkkel egyetemben. (-Szerintem nem csak attól férfi egy férfi, hogy időközönként kimerevedik előtte a "vonóhorog", hanem attól is, hogy tud uralkodni az érzésein, ösztönein... De hát, különbözőek vagyunk.)
Akinek van ehhez gusztusa, ideje, pénze, az gyűjtse csak a "trófeákat", - de lehetőleg a nemi gondozóban!
A válasz megírásának időpontja: ma 19:36
Bízom abban, hogy felkopik az álluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!