Az ilyen önjelölt rendőrök miért csodálkoznak, ha Ő maguk is áldozatul esnek?
Egy hősködő utast megharapott, egyáltalán minek avatkozik bele?
Én ha látok egy balhét, igyekszem olajra lépni...
Jah és megint a szegedi rfk...
Te még szabadlábon vagy, Levike?
Csak segíteni akart, mielőtt az ellenőrökre támadna rá.
Az egyik akit elvertem ez a fegyverrel lövöldözős volt...
Csak igazságot szolgáltattam amire a Bíróság képtelen volt...
Miért is nem vagyok komplett?
Azért, mert neki mentem egy Gyurcsányista, lövöldözős bűnöző bandának?
Igen, nem vagyok komplett, mert el is tehettek vna láb alól...
Időrendi sorrend:
2018:
2020:
2018-19-ben több fals büntetőügyet kezdeményeztek ellenem a Szegedi Bíróságon, melyek mindegyike felmentéssel vagy máshogyan futott zátonyra...
A verekedéses ügy volt az egyetlen amiben született ítélet, de azért se kaptam szinte semmit...
2020-ra felismerték, hogy nincs esélyük ellenem, mert ismerem a jogszabályokat illetve van egy ügyvéd is aki megvéd, ezért egy időre leálltak, egymás ellen fordultak, így a dühös bátyj végül arra lőtt rá, akivel előtte fél éve közösen megakartak verni az Árkádnál...
Mikor leült ez a balhéjuk, akkor a lány más társaságot keresett, akivel újra próbálkoztak, ezzel sem fognak valószínűleg sikerrel járni, ezt a lány felismerhette tavaly ilyenkor, ezért idén év elején megfenyegetett a Facebookon, annyira magabiztos volt, hogy a saját Facebookjáról, saját névvel, saját arcképpel, fenyegetett meg közveszélyesen, gondolta, hogy a szegedi rendőrök úgy is bevédik...
Rábaxott, mert beavattam a Makói Rendőrséget, így most Neki is van folyamatban egy ügye.
1 éve szinte így nem lehet róluk hallani.
Ennyi a sztori!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!