Miért van a rendőrségnél létszámhiány?
És megszüntették a kedvezményes nyugdíjt.
Élvezet 65 évesen a bűnözőket üldözni.
Ja, amúgy ez nem munkaügyi kérdés?
Kevés a fizetés, feszített a munka. Kiszámíthatatlan.
Nem tudod, hogy holnap után mikor mész dolgozni, meddig kell maradnod. Mind ezt 170 nettóért.
Ha hibázol a rendőrségnél nem kirugnak, az ügyész már a nyakadon térdel.
Emellett jelenleg Magyarországon ha szét nézel az interneten, a rendőrnek tűrnie kell, hogy valaki bele áll az arcába és ordít mint egy szakáll, minden szarnak undorító féregnek elhordja.
Konkrétan a Magyar rendőrség jelenleg haldoklik. És ha kicsit belemész, nincs is nagyon akarat arra, hogy javítsanak a helyzeten, szándékosan leépítik a rendőrséget.
3-as azért azt a nyomozót nem sajnálom amelyik tavaly elrendelte, hogy törjék rám a saját házam ajtaját egy olyan ügy miatt ami lehet nem is minősül bűncselekménynek...
Azokat a rendőröket se sajnálom akik Szegeden évek óta veszélyes bűnözőknek falaznak...
#9 vagyok, persze így ezt leírva széllel szemben vagyok olyan gyökér, hogy mégis most megyek tavasszal a rendőrakadémiára haha :D
Csak annyi különbséggel, hogy a technikumra gyúrok majd kis segítséggel bepaszírozom magam az NKE-re bűnügyi nyomozói szakra.
Az én esetemben annyi könnyebbség van, hogy jövőre elengedik az SZJA-t így a nyelvvizsgámmal megspékelve nem fogok olyan rosszul keresni kezdőként sem. Aztán még erre rátolok egy 2-3 talán hosszú távon 4 nyelvvizsgát lazán meglesz egy tisztességes fizu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!