Rendőrségnél mi alapján lehet nagyobb rendfokozatba népni?
Figyelt kérdés
Évek alapján? Az evidens hogy ki milyen iskolát végzett és milyen rendfokból indul, de hogyan tud feljebb lépni?2010. szept. 1. 20:04
11/13 anonim válasza:
Ne feledd, hogy az MSZP és a FIDESZ két különböző kutya, DE EGY A GAZDÁJUK! Ezért.
12/13 anonim válasza:
nekem nem lőtték ki a szemem, mert nem tartozom a csürhéhez. Aznap épp őszibarackot falatozva néztem egy filmet, lesz@rtam a fejeteket...
13/13 A kérdező kommentje:
Annak a néhány értelmes válaszokat adónak köszönöm!
A többek meg mehetnek melegebb égtájra, és ott jobb lesz a helyzetetek... ;) Csak kíváncsi vagyok ha mondjuk kilopják a szemeteket, vagy bármi más történik, kihívjátok e a rendőrséget... Akkor biztos hogy felemelitek a telefont és várjátok a csodát ugye?!
2010. szept. 2. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!