Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőrségnél mi alapján lehet...

Rendőrségnél mi alapján lehet nagyobb rendfokozatba népni?

Figyelt kérdés
Évek alapján? Az evidens hogy ki milyen iskolát végzett és milyen rendfokból indul, de hogyan tud feljebb lépni?
2010. szept. 1. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez ugyanolyan mint a munkahelyen a béremelés hiába csinál valaki bármit ha a főnökei szemetek és nem léptetik elő.Én kíváló dolgozó voltam meg is jutalmaztak azért de béremelésből mégis kimaradtam.
2010. szept. 1. 20:25
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Egyszerűen:

1. Iskolázottság alapján (tiszthelyettes - Zászlós iskola, ami mostmár egyben van, RTF vagy egyéb fősuli+átképzés)

2. Beosztás. Minden beosztásnak van rendfokozati maximuma. Általában a kinevezésekkel adnak + *-ot.

3. Várakozási idő. Majdnem minden rendfokozatnak van várakozási ideje, mely ha letelik és nincs fegyelmi eljárás, vagy egyéb probléma elő KELL léptetni.

A várakozási időt nem kell kivárni. Soron kívül elő lehet léptetni.

Ennyi nagyjából.

2010. szept. 1. 20:46
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. szept. 1. 23:20
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
Ha hű szolgája leszel a kormánynak, ha kérdés nélkül belelősz a zsidó túlhatalom ellen békésen tüntető magyarokba, akkor könnyedén előléptethetnek. Sok sikert!
2010. szept. 2. 09:53
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsó leírta helyettem a helyes választ.
2010. szept. 2. 11:05
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Komolyan, én már csak sajnállak titeket.

A helyes válasz mellesleg:

- évek vagy

- soron kívüli előléptetés

2010. szept. 2. 14:20
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
- vagy ha meghalsz
2010. szept. 2. 14:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó úgy beszél, mintha a magyarok szemeit kilövő pribékeket nem léptették volna elő...
2010. szept. 2. 14:22
 9/13 anonim ***** válasza:

szia.

jár a korral is,de függ a helytől,és végzettségtől.

pl.örm után 3 év,jár a törm,4 év múlva a ftörm,de utána nem jár idővel a zászlós-ahoz suli kell és előléptetés.HA már megkaptad a zászlóst,akkor az idővel megint ugrik felfele...

2010. szept. 2. 14:44
 10/13 anonim ***** válasza:

csak el ne felejtsétek, hogy azóta más kormányt szolgálunk, mégis bérencek vagyunk! Ki érti ezt??!!

Kérdére a válasz évekkel és előléptetéssel, de pl egy főiskolai végzettség nélküli járőr, soha nem lesz tiszt, kivéve posztomusz hadnagy!

2010. szept. 2. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!