Hogy lehetek polgárőr Kazincbarcikàn?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy önkéntes, nem jár érte pénz. Van is munkám, sőt mellékàllàsom is, de lehet, hogy jövőre lesz olyan korszakom, amikor a munkám mellett lesz egy kis időm ilyenekre, és kipróbàlnàm. Eléggé tetszik ez a téma. Tudom, hogy nem sok joguk van, stb.
Kerestem neten, de nem találtam sok mindent. Mondjuk lehet csak én vagyok béna.
Fiatal vagyok, van jogosítványom, a Közszolgálati Egyetemre készülök, és küzdősportolok, ha valamit számítanak ezek.
2021. aug. 11. 20:12
1/4 anonim válasza:
Költözz Záhonyba, onnan jelentkezz a budapesti IX. kerületi polgárőrségbe online, ajánlott levélben, és akkor fogsz kapni egy postagalambbal küldött üzenetet, amiben jelzik hogy fel vagy véve.
2/4 anonim válasza:
Keresd a járásod illetékes polgárőr koordinátorát, ő fog tudni bővebb felvilágosítást adni.
3/4 anonim válasza:
Ha van még kérdésed írj privátban, szívesen segítek.
4/4 anonim válasza:
Szia, nekem az egyik rokonom is az volt.
Menj be a polgárőrséghez, vagy keresd meg a koordinátát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!