Miért írják nekem a gyakorin hogy ha mentális beteg vagyok ne legyek polgárőr?
Stresszel jár a polgárőrködés,még rontanál is az
állapotodon.Rendőrnek,katonának sem mehet akárki komoly pszichológiai szűrések vannak.
Egyszer egy polgárőrnek mondtam a dohányboltban, hogy további jó munkát amikor mentem ki és a kollégám megkérdezte, hogy miért mondtam neki amit mondtam hiszen a polgárőrök nem is dolgoznak semmit mire azt válaszoltam, hogy éppen azért.
Van néhány olyan "munkahely" ahol az illető semmit nem dolgozik mégis pénzt kap a semmiért. Ilyen a biztonsági őr (és számtalan válfaja) a benzinkutas, rengeteg fajta irodista, vagy a polgárőr. Ezek haszontalan vagy semmilyen munkát végeznek és fizetést kapnak érte.
De kiosztom a benzinkutasokat is nehogy szó érje a ház elejét...
Állnak naphosszat ásítozva, unatkozva az ajtófélfát támasztva a benzinkúton mert más dolguk nincs hiszen 15 "vendégből" 15 magának tölti a benzint és a többi mellékest is maga csinálja. Ő meg áll és nézelődik, ácsorog. És ez még a jobbik eset mert az a rosszabb amikor a semmi mellett még lopja a benzint vagy vizezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!