Ki az akit bilincseltek már meg a rendőrök?
Figyelt kérdés
Mennyire szorosan rakták fel és milyen bilincseket használtaj láncost vagy zsanerost?2021. júl. 30. 21:32
1/7 anonim válasza:
Rám láncosat raktak, épp annyira szorosan, hogy még ne fájjon, de ki se tudjak bújni belőle.
3/7 anonim válasza:
Jelen, kellett nekem focimeccsere menni 😂 Nagyon szorosan rakták fel s nem finomkodtak (később szerencsére tisztázódott a helyzet és megúsztam bünti nélkül).
4/7 anonim válasza:
Ramtettek mielott beultettek a rabomobilba :) Mire megerkeztunk leszedtem ... amikor kiszalltam mondtak, hogy nyujtsam ki a kezem mert leveszik a bilincset - erre adaadtam :)))
6/7 anonim válasza:
Engem is bilincseltek már meg.
Zsanérossal.
(A "láncos" neve egyébként "patentos" ;) )
Semmi durva sztori, szakasztársaim vágtak bilincsbe és dugtak be a rendőrautóba gyakorlati órán még mikor kitanultam a mesterséget. ^w^
És igen, szorosra húzták. De utána én is nekik :D Muhaha.
7/7 anonim válasza:
Engem is bilincselt már rendőr, szőrössel, igaz a pasim volt... nem volt szoros, pont jó volt. 🤣😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!