Frissen vásárolt Gázpisztolyomra szeretnék viselési engedélyt kiváltani. Melyik rendőrségre kell mennem, a városoméba, vagy ahol vettem, vagy ahol akarok?
1. A 11es válaszoló te magad vagy, szóval le idiótáztad magad.
2. Segíts nekem, mire jó egy gáz pisztoly?
Tehát újabban is, semmi gyakorlati példát nem mondtál, csak teszt videókat. Hűha. Láttam már sajnos, egy két gáz riasztós faszit.
Tartom továbbra is, hogy a gáz riasztó egy dologra jó, megijeszteni valakit.
Amikor 3 roma körül áll, bele áll az aurádba, előveheted te a gáz riasztót, semmit se fogsz érni.
A bedrogozott f"szkalapra nyomogathatod a gáz riasztód, mintha lepke fing lenne.
Igen, ha a takony 18 éves roma srácra ráhuzod a gáz pisztolyt és megijed, elfut király.
De ha nem fut el hanem azzal a lendülettel elő kap egy kést és megszurkál, rácsesztél.
Szeretem az ilyen embereket mint te, aki leidiótázza a másikat, de semmi gyakorlati példát nem mond, semmit érvet nem sorakoztat fel.
Nézz teszt videókat... Köszi, minden pont úgy működik ahogy a nagy könyvbe levan írva, és ahogy a teszt videókba bevan mutatva, hát sokat tapasztaltál te is, ha szerinted az életbe így működnek a dolgok.
Akkor elmondom neked a magyar valóságot, sétálsz a 8. Kerületbe este, kabátod alatt rejtve egy gáz riasztóval.
Sétál feléd 3 roma akik amint melléd érnek bele lépnek az arcodba és már pakoltatnak is ki.
Igen, a gáz riasztód hasznos lehet másfél-5 méteres távolságba.
De az aki téged pakoltat ki, nem 3 méterről fog, hanem fizikai konktaktal az arcodba állva.
Értem, hogy a szuper az említett teszt videód amin 3 méterről rá lő a másikra, az pedig beszarik, csak nem ez a valóság.
Aki ellen neked szükséged lesz, az az arcodba fog bele állni, és nem egyedül lesz.
Semmi haszna egy gáz riasztó fegyvernek, a Pesti csibész cigány, meg a suttyó vidéki ellen nem fogod tudni használni. Egyetlen egy haszna van az pedig a megfélemlítés, ha ezt nem látod be, életedbe nem voltál még problémás szituban. Nem tudom mi a foglalkozásod, de én már találkoztam párral.
Továbbra is semmi érvet, semmi példát nem sorakoztatsz fel azon kívül, hogy azt hajtogatod, nincs igazam.
A lakosság zöme nem jár a nyolcadik kerületbe?
De akkor a lakosságnak minek a gáz pisztoly?
A rózsa dombon minek hordasz magaddal gáz pisztolyt?
Teljesen igazad van, meddő vita.
Nem lehet vitázni azzal, ha valaki annyit tud felsorakoztatni, hogy nincs igaza a másiknak.
Nézd a teszt videód, higyj azoknak.
Vagy háromszor kértem, mond, indokold a gáz pisztoly gyakorlati hasznát, az első pillanatai megfélemlítésen kívül. Ez sajnos nem jutott el hozzád, vagy nem tudom mi a probléma a fejbe nálad, jó teszt videó nézegetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!