Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Frissen vásárolt Gázpisztolyom...

Frissen vásárolt Gázpisztolyomra szeretnék viselési engedélyt kiváltani. Melyik rendőrségre kell mennem, a városoméba, vagy ahol vettem, vagy ahol akarok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 22:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11es ostoba vagy mint a pandémia hisztériások .Tolod a sajat baromssgodat fogalmatlanul . A gp nem a ráfogásra való . Sok Derricket Ncis néztél , utcán nincs felszólitás figyelmeztető lövés alkudozás .
2021. júl. 23. 10:39
 12/18 anonim ***** válasza:

1. A 11es válaszoló te magad vagy, szóval le idiótáztad magad.

2. Segíts nekem, mire jó egy gáz pisztoly?

2021. júl. 23. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:
2 Keményebb gyalázkodó kommenteket kitöröltek . De neked legyen önkritikád , ami nincs de még lehet . Önállósodj és keress a temában .A fórum szöveges tartalma nem győz meg senkit ,vagy hiszi de inkább tagadja . Ezert tapasztalj gyakorlatban , tesztvideokat is nézz . Alternatívaként ha kétled a hasznát és merész vagy vállalsz egy éles próbát , ősszel megoldhatjuk . Akkor leszek itthon .
2021. júl. 23. 17:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Tehát újabban is, semmi gyakorlati példát nem mondtál, csak teszt videókat. Hűha. Láttam már sajnos, egy két gáz riasztós faszit.

Tartom továbbra is, hogy a gáz riasztó egy dologra jó, megijeszteni valakit.

Amikor 3 roma körül áll, bele áll az aurádba, előveheted te a gáz riasztót, semmit se fogsz érni.

A bedrogozott f"szkalapra nyomogathatod a gáz riasztód, mintha lepke fing lenne.

Igen, ha a takony 18 éves roma srácra ráhuzod a gáz pisztolyt és megijed, elfut király.

De ha nem fut el hanem azzal a lendülettel elő kap egy kést és megszurkál, rácsesztél.

Szeretem az ilyen embereket mint te, aki leidiótázza a másikat, de semmi gyakorlati példát nem mond, semmit érvet nem sorakoztat fel.

Nézz teszt videókat... Köszi, minden pont úgy működik ahogy a nagy könyvbe levan írva, és ahogy a teszt videókba bevan mutatva, hát sokat tapasztaltál te is, ha szerinted az életbe így működnek a dolgok.

2021. júl. 23. 18:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Te indulsz ki saját sablonjaidból feltevéseidből . Ezért felesleges a vita . Hatékony de kizarólag PV CS töltettel . A CN töltet gázspraybe is gagyi . A gáz nem fájdalomérzetre játszik , mar fullaszt bárkit aki nem gazalarcba van . Drogos és tébolyodottat ami nem állit meg az éles a gumilövedék a vipera sem , mert nem érzi . Ezért a Taser terjed ami idegbenulast okoz gyors sikerrel . Watc és YT videón sok rendőri és polgari fegyverhasznalat látható amikor 10-13 testlövés utan hullik szét a piás tamadó . Ezert van az hogy csicska arc menőzik 2 ember lefogja és kar állkapocs törést szerez de meg sem kottyan neki . A bódulat után meg üvölt órákig az őrszobán . Nincs felhúz ás mutogatás , előránt durr durr ...
2021. júl. 23. 19:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom neked a magyar valóságot, sétálsz a 8. Kerületbe este, kabátod alatt rejtve egy gáz riasztóval.

Sétál feléd 3 roma akik amint melléd érnek bele lépnek az arcodba és már pakoltatnak is ki.

Igen, a gáz riasztód hasznos lehet másfél-5 méteres távolságba.

De az aki téged pakoltat ki, nem 3 méterről fog, hanem fizikai konktaktal az arcodba állva.

Értem, hogy a szuper az említett teszt videód amin 3 méterről rá lő a másikra, az pedig beszarik, csak nem ez a valóság.

Aki ellen neked szükséged lesz, az az arcodba fog bele állni, és nem egyedül lesz.

Semmi haszna egy gáz riasztó fegyvernek, a Pesti csibész cigány, meg a suttyó vidéki ellen nem fogod tudni használni. Egyetlen egy haszna van az pedig a megfélemlítés, ha ezt nem látod be, életedbe nem voltál még problémás szituban. Nem tudom mi a foglalkozásod, de én már találkoztam párral.

2021. júl. 23. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez megint egy zagyvaság . A támadások balhék fele a cigány . 8 kerbe nem jár a lakossag zöme .... De te menthetetlen korlatolt vagy , kár minden betű ebben a témában veled . Sajnálom hogy nem cáfoltad meg a szinted .
2021. júl. 24. 11:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Továbbra is semmi érvet, semmi példát nem sorakoztatsz fel azon kívül, hogy azt hajtogatod, nincs igazam.

A lakosság zöme nem jár a nyolcadik kerületbe?

De akkor a lakosságnak minek a gáz pisztoly?

A rózsa dombon minek hordasz magaddal gáz pisztolyt?

Teljesen igazad van, meddő vita.

Nem lehet vitázni azzal, ha valaki annyit tud felsorakoztatni, hogy nincs igaza a másiknak.

Nézd a teszt videód, higyj azoknak.

Vagy háromszor kértem, mond, indokold a gáz pisztoly gyakorlati hasznát, az első pillanatai megfélemlítésen kívül. Ez sajnos nem jutott el hozzád, vagy nem tudom mi a probléma a fejbe nálad, jó teszt videó nézegetést.

2021. júl. 24. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!