Mi lehet a témája? Bövebben lent.
Figyelt kérdés
Jött egy értesítő amin annyi szerepel h Rendlap, Szigetszentmiklós. Bűnügyi osztály. meg két szám. Az egyik az az ajánlott levél száma a másik nemtom milyen szám lehet.
Igazából nem is számok érdekelnek. Hanem a témája mivel nem tudok róla h bármint is tettem vna 14 éves létemre..
És az én nevemre jött. Amugy Tatai vagyok. Azt sem tudom hol van Szigetszentmiklós.
2010. aug. 27. 17:09
1/3 anonim válasza:
A másik szám a bűnügyi szám lesz, de ebből amit leírtál még az atyaúristen sem fogja neked megmondani, hogy miről szól.
Kell lenni egy levélnek, vagy a lapon egy telefonszámnak és egy névnek. a azt hívd fel, illetve a szüleid és érdeklődjenek!
2/3 A kérdező kommentje:
Ez a két szám.
19190-1460
6109350
szüleimnek nem mertem még megmutatni:S
2010. aug. 27. 19:42
3/3 anonim válasza:
ne félj megmutatni a szüleidnek. Velük kéne beszélni szerintem aztán hívjátok fel valamelyik számot és tisztázzátok a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!