Most tulajdonképpen megfenyegettek a rendőrök?
Figyelt kérdés
A hétvégén betörtek a szomszédomhoz, és a rendőrség valahogy megszerezte a telefonszámom. Tegnap délután felhívtak, és megkértek, hogy menjek el a rendőrségre. Mondtam, hogy nem tudok semmit az ügyről, és nem is érek rá utánuk szaladgálni, de ha kérdésük van akkor keressenek meg az otthonomban 17óra után. Ma el is jött két egyenruhás , végig bunkón beszéltek velem és azt mondták, hogy azzal, hogy nem jelentem meg a rendőrségen hátráltatom a nyomozást, és emiatt eljárást indítjatnak ellenem.
Hogy is van ez? Nem is vagyok tanú, de kötelességem ugrani ha fütyülnek? Szabadnapot kellett volna kérnem csak azért, hogy elmenjek a rendőrségre?
2021. júl. 7. 20:47
11/18 anonim válasza:
Bocs, nem az utolsónak, hanem a 7-nek írtam
12/18 anonim válasza:
Azok után, hogy a 4-5 ügyben amikor valamit elloptak stb. 0 eredményt tudtak felmutatni (az egyik ellopott gépet megtaláltuk és visszaszereztük, még minket akartak erről kihallgatni), traffizni pedig remekül tudnak, én sem állnék máshogy hozzájuk.
13/18 árokpart válasza:
8-as Igen de mindenkinek a munkahely az első. Egy munkahelyről ha már megy egy nap és nem kért valaki szabadságot akkor már nem lehet csak úgy elmenni. Kérdező tegyél panaszt ellenük és írd meg a sajtónak is. Az emberek hibája, hogy mindent eltűrnek és az a legérdekesebb, hogy a legtöbbször az átlag, munkavállaló emberrel beszélnek sokszor csúnyán és fenyegetik, ráadásul úgy mint pl. téged, hogy minősítésed sincsen az ügyben sem tanú sem gyanúsított nem vagy. Pedig nem is olyan régen nem így volt a rendszerváltás utáni kb. első 13 évben úgy 2003-ig nagyjából teljesen polgárbarát rendőrségünk volt.
14/18 árokpart válasza:
Szépen le lettem pontozva úgy látszik fáj az igazság.
15/18 anonim válasza:
Amikor engem hallgattak ki, megkérdezték, mikor érek rá. Útiköltséget is kaptam (üzemanyag átalányt).
16/18 anonim válasza:
13/14-es: nem az igazság fáj, hanem a te hülyeséged!
17/18 anonim válasza:
Gondolom nem jó passzban kaptad el a tisztelt szervet!!!!
Sok hatalom mániás , agresszív barom van köztük!!!!
18/18 anonim válasza:
Kérdező, sose bízz meg egy iq-lightos sünben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!