Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőrök hogy állnak a katonák...

Rendőrök hogy állnak a katonákhoz?

Figyelt kérdés
Mármint kollégának tekintik őket?Vagy csak olyan felemás kapcsolat van?Mert elvileg kollégák nem?
2010. aug. 25. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Már miért is lennének kollégák?Azért, mert mindketten egyenruhát hordanak?

A papírgyár igazgatója és a bestseller írója sem kollégák, pedig a munkaeszközük a papír.

2010. aug. 25. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát őszintén szólva egy rendőr és egy katona elég ritkán találkozik egymással.De most például az árvíz idején elég sok katonával találkoztunk.Bajtársiasan viselkedtek, viselkedtünk egymással, hisz egy célért dolgoztunk.

Sokkal többet találkozunk más rendvédelmi szervek tagjaival(tűzoltók, pénzügyőrök, bv-sek).

A katonák laktanyákban élik életüket, rendvédelmi funciójuk nincsen, hisz ők "fegyveres erő", ezért is van, hogy nem nagyon találkozunk velük, nem találkozunk velük többször, mint például egy "civil."

2010. aug. 25. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

8 évig voltam hivatásos katona Győrben.

Volt aki utált minket, de többen kollégának tekintettek.

Én személy szerint csak jóban voltam velük, többször intézkedtek velem szemben(gyors hajtás, szimpla igazoltatás még a kocsimnak sem voltak ott a papírjai)mégis elengedtek és nem csináltak belőle ügyet, a gyors hajtásért pedig kevesebb büntetést kaptam.

Akkor még helyszíni bírság volt.

Azóta meg egy éve rendőr vagyok..... :D

2010. aug. 31. 15:39
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2010. aug. 31. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!