A magyarokat miért nem listázzák a körözési listán??
Figyelt kérdés
Megnéztem random a listát, 100 körözöttből 79 roma. Na mivel a népességhez viszonyított arány 15% ez két dolgot jelenthet :
A) a magyarok bénák és nem tudnak megszökni, bár így is gyanús hogy 6x annyi a roma a listán
B) diszkriminálják a romákat a listákon, a magyarokat direkt nem listázzák, csak néhányat mutatóba, hogy a nép ne jöjjön rá, erre a mocsok rasszista tettre
Én utóbbira tippelek. Rasszista egy ország, még mindig nem fejlődött...
Milyen körözési listáról beszélsz, kérdező? Mert a Rendőrség honlapján lévőn nem 100, hanem 13279 személy szerepel épp. Ugyan nem néztem végig, de nekem egyáltalán nem tűnik úgy az első oldal alapján, mintha 80%-uk roma lenne.
Csak random nézegettem. A TOP50-nek csak a fele roma, bár népesség aranyosan ez is elég furi.
Ne mondjátok nekem h 20x annyi roma követ el bűntényt, mint gádzsó!
2021. jún. 10. 00:12
10/16 anonim válasza:
Nem is 20x annyi. Az erőszakos bűncselekményeket szinte kizárólag cigányok követik el. Ha egyenlő bánásmódban részesülnének a cigányok és a magyarok, akkor cigányokkal lenne tele a toplista.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!