Azért mit kapok ha megverek pár nácit?
Olyanokról beszélek akik horogkeresztes zászlóval mennek belvárosban, folyton posztolgatják a náci tisztelgős képeket és kb még aludni is fehér fűzős bakancsban alszanak
A nácizmus nyilvános éltetése nem bűncselekmény amúgy?
A rendőrség enyhítene valamennyit azzal a ténnyel hogy a sértettek nácik?
Èn 3 ève kèt xarházi közismert bűnöző cigányt vertem meg Szegeden, no, engem azóta lenèz mindenki, ők meg lettek az áldozatok...
Engem azóta minden xarral gyanúsítgathat a rendőrsèg, elöbb utóbb valamit rám is vernek...
A faluban ahol lakok belèm kötöttek nagyon sokan nagyon sokáig, ügyvèdi segítsèggel sikerült azt idèn elèrni, hogy lexálljanak rólam, azóta levegőnek nèznek...
Egyik volt munkahelyemen 2 èven át fenyegettek ez miatt...
Ezek meg azóta vissza tèrtek a tevèkenysègeikhez, lövöldöznek, narkóznak ès èlik világukat mint marci hevesen ès komolyan ők a faxa gyerekek, èn meg egy piti bűnőző vagyok a rendőrsèg, a falusiak, a szegediek ès mèg az itteni gyk-sok szemèben is!
Hidd el, nem èri meg belekötnöd az ilyen ,,kisebbsègekbe", mert ebből csak ők jönnek ki jól, te meg mèsz a süllyesztőbe.
Így működik a társadalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!