Mit lehet tenni, ha a rendőrség alaptalan gyanúsítás miatt előállít valakit?
Tavaly májusban történt, egyik reggel megjelentek a rendőrök a faluban a házamnál és elráncigáltak, elvittek a városba ahonnan több óráig tartott hazautazni. Ezt látta az összes szomszédom.
A gyanúsításról ki fog derülni, hogy nem én követtem el, de mondta az ügyvédem, hogy azért gyanúsítottak meg engem ezzel, mert már volt ilyen ügyem.
Ilyenek a kommunizmusban vtak, hogy csak úgy vkit elrángattak a hatóságok és ezt nem is szeretném ráhagyni, polgári pert szeretnék indítani a hatóság vagy magyar állam ellen.
Milyen lehetőségeim vannak?
Nah itt bukik a színvonal, a bűnöző fogalmával se vagytok tisztában...
Az, akit a rendőrség folyamatosan meggyanúsít mert a haverok ezt akarják, az NEM bűnöző
A rendőrség jogszerűen járt el. Gondolom az ügyészség se adott helyt a panaszodnak, úgyhogy nem a rendőrség a hülye :)
Aztán perelj akit akarsz :)
Kérdező, ezt a sztorit már sokadjára adod itt elő!
Unalmas, fantáziátlan...
Nem előadni akarok itt valamit, hanem tényeket írok le!
Amúgy meg a magyar igazságszolgáltatás nem egyszer hibázott már, pl. Kaiser Edét életfogytiglanra ítélték csak azért, mert volt már korábban bankrablásos ügye...
Sajnos itt gyakorin nagyon nagy a homály!
De konkrétan Ti egy olyan szervezetet védtek akinek a tagja Híró Erika is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!