A rendorok miert nem csinalnak vmit a sok fenyegetozo, keregeto drogos fasszal akik a nyugati, blaha kornyeken szekaljak minden ejszaka az embereket?
Figyelt kérdés
Sose latok setalo rendoroket csak kocsikaznak. 5 percenkent jon vmi nyomorult h adja cigit, adja penzt, mi van a taskadba, vegyel nekem kajat, szetszurkallak, mitnezel stb stb.. es most nem a hajlektalanokrol beszelek mert az elmegy ha nem kap semmit hanem a tobbirol. Kint se lehetnenek az utcan.. ha meg megverem tuti egybol ottlennenek es engem visznek el mert megvedem magam. Par napja is alig birtam megszabadulni toluk utana mar mentek oda mashoz 3an.. Az ejazakai megallokba, szinte a rendorok elott. Ez mindennapos kb.2021. ápr. 29. 10:58
11/15 anonim válasza:
Azért a rendőr is tudja ránézésre, hogy kinek higgyen, ha egy jól szítuált áll szemben ilyen éjszakai alakokkal, és el fogja küldeni őket, illetve ha olyan méretű kés van nála, akkor intézkedni fog.
12/15 anonim válasza:
El fogja küldeni, azt fogja neki mondani húzzál innen, az meg vagy elsétál 50 métert majd 5 perc múlva vissza, vagy közli a rendőrrel hogy baszodjon meg, nincs joga elküldeni.
Meg az hogy elküldi, a Blaháról átfog menni a Keletihez és ott vegzálja az embereket, ennyi fog történni.
Jobban védi a törvény a retkeket mint az átlag embert, Valamint amennyire buták, annyira ki vannak okositva, hogy mire van joguk, mivel védekezhetnek.
13/15 árokpart válasza:
Nem kell tűrni, mert garázdaság és zaklatás amit csinálnak és úgy tudom, hogy az büntetendő cselekmény.
14/15 árokpart válasza:
12-es Hol élsz te, Ha beszólsz a rendőrnek simán előállít a Fidesz óta ez gyakorlat. 8 órán kersztül nem engednek telefonálni még a hozzátartozódnak sem tudsz szólni, hogy hol vagy. Nem a 90-es években vagy a rendszerváltás elején vagyunk. Sokan nőtt a rendőrség hatalma azóta vagy esetleg külföldön élsz és akkor jártál nálunk utoljára? Mert ez napjainkban bizony nem így van ahogyan írod.
15/15 anonim válasza:
"Ha beszólsz a rendőrnek simán előállít"
Pár videó mennyire állít elő a rendőr ha beszólsz neki.
Ha te beszólsz neki semmi sincs a kezébe, nem is igazán értem miről beszélsz, milyen pont alapján állítana elő?
Pont hogy a rendőrség hatalma lassan a 0 felé közeledik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!