Amikor az újpesti késelőt a hős Erika mellkason lőtte miért halt meg azonnal?
Figyelt kérdés
Tehát hét golyóval a karjában, testében képes volt még a rendőrnő után eredni, a falnak lökte és nyakon akarta szúrni. Ekkor kapott kettőt a mellkasába, és holtan esett össze. De miért?2021. ápr. 12. 20:13
1/34 anonim válasza:
Lehet a sokktól, pl: ha szivet talál, akkor már nem nagyon tud mást csinálni mint összeesni.
2/34 anonim válasza:
Ha a delikvens be van drogozva, nem érzi a fájdalmat, csak megy, mert hajtja a cucc - amíg hajtja. Lehet neki lövedék a végtagjaiban, azt is lesz*rja, majd fáj neki akkor, ha kiment az agyából a szer. Ám ha tüdőlövés után nem kap levegőt, az elég hamar megakasztja a lendületét.
3/34 A kérdező kommentje:
Ja, ok. Köszi
2021. ápr. 12. 20:26
5/34 A kérdező kommentje:
Mert én egy másik ajtóbol figyeltem az egészet (a helyszínelést, hullaszállítást is) és amint kettőt kapott az az idióta drogos a mellkasába, már holtan hevert az egyik ajtó elött.
2021. ápr. 12. 20:31
6/34 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem.
2021. ápr. 12. 20:31
7/34 A kérdező kommentje:
4: akkor elöbb is megdögölhetett volna
2021. ápr. 12. 20:32
8/34 anonim válasza:
Amúgy a rendőr is célozhatott volna,a kispisztoly nem kalasnyikov.
9/34 A kérdező kommentje:
De célzott is. Három a felkarjába, ment,(kettő átment rajta, de az nem az ő hibája), négy a vállába, kettő mellkasába ment. Ez ugye kilenc. A kettő mellélőtt közül egy a szomszéd ajtófélfájába (már kicserélték), egy pedig a falba ment.
2021. ápr. 12. 20:53
10/34 anonim válasza:
#9-nek (kérdezőnek):
Szándékosan felejtetted ki azt a golyót, amelyik a lakásajtón áthaladva a család ágyában állt meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!