Azt várják, hogy legyen nálam lopott cucc?
Ma du. megint igazoltattak a rendőrök. Ahogy otthonról mentem, leszálltam a MÁV pályaudvar előtt a 146-os buszról, menni akartam a villamoshoz és 2 járőr, még tányérsapka volt rajtuk, 4 katonával jöttek, a sok ember közül engem kiválasztottak és szóltak, hogy menjek oda a padhoz, igazoltatás. Adataim mondjam, a táskát vegyem le, abból mindent-mindent pakoljak ki a padra. Már meg se kérdezték, hogy miért van nálam nagyobb mennyiségű pénz.
Én még nem láttam őket, de így felelt, hogy ez még mindig ugyanaz a gázspray-feleltem igen. Szerintem várták, hogy megyek. Aztán vissza lehetett pakolni és mondták, hogy "viszontlátásra".
Ez nekem fura, hogy nagyon sűrűn igazoltatnak mostanában és mindig ki kell mindent pakolni a táskámból.
Oké, hogy ismernek, meg figyelnek, meg tuti kép van rólam minden járőrnél, de nem kéne minden nap majdnem igazoltatni. Vagyis hát nekem mindegy, tiszta vagyok. Leigazoltatnak azt kész.
A nyomozók azt várják, hogy bemenjek valahová, és ha kijövök és úgy jövök ki, hogy loptam, akkor tettenérjenek? A járőrök meg azért kapcsolnak mindig le, mert azt várják, hogy legyen nálam lopott pénztárca vagy ilyesmi, hogy elő tudjanak állítani?
" tuti kép van rólam minden járőrnél, de nem kéne minden nap majdnem igazoltatni"
Ilyen fontos ember vagy, hogy minden járőr veled foglalkozik? Ezért nincs elég rendőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!