Azt várják, hogy legyen nálam lopott cucc?
Ma du. megint igazoltattak a rendőrök. Ahogy otthonról mentem, leszálltam a MÁV pályaudvar előtt a 146-os buszról, menni akartam a villamoshoz és 2 járőr, még tányérsapka volt rajtuk, 4 katonával jöttek, a sok ember közül engem kiválasztottak és szóltak, hogy menjek oda a padhoz, igazoltatás. Adataim mondjam, a táskát vegyem le, abból mindent-mindent pakoljak ki a padra. Már meg se kérdezték, hogy miért van nálam nagyobb mennyiségű pénz.
Én még nem láttam őket, de így felelt, hogy ez még mindig ugyanaz a gázspray-feleltem igen. Szerintem várták, hogy megyek. Aztán vissza lehetett pakolni és mondták, hogy "viszontlátásra".
Ez nekem fura, hogy nagyon sűrűn igazoltatnak mostanában és mindig ki kell mindent pakolni a táskámból.
Oké, hogy ismernek, meg figyelnek, meg tuti kép van rólam minden járőrnél, de nem kéne minden nap majdnem igazoltatni. Vagyis hát nekem mindegy, tiszta vagyok. Leigazoltatnak azt kész.
A nyomozók azt várják, hogy bemenjek valahová, és ha kijövök és úgy jövök ki, hogy loptam, akkor tettenérjenek? A járőrök meg azért kapcsolnak mindig le, mert azt várják, hogy legyen nálam lopott pénztárca vagy ilyesmi, hogy elő tudjanak állítani?
Nem Levike vagyok, hanem Gyula.
Laktam 2006 nyarától Hajdúsámsonban is, de 2019. február 14-én visszaköltöztem Debrecenbe és azóta újra Debrecenben lakok.
Én. A második nevem Levente, becézve Levike.
Nem hallottál még olyanról, hogy valakinek egy vezetékneve, de két keresztneve van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!