Rablás. Fegyveres. Ebből lesz következmény, ha mègsem Ő volt?
Tegnap olvastam a police.hu oldalon, hogy Pécsen trafikrablás volt és keresik az elkövetőt.
Kérik a lakosság segítségét, aki felismeri. Ma egy telefont elengedtem és felhívtam a Baranya-Mrfk tevékenység irányitási központba és közöltem, hogy a felvételen nagy valószínűséggel hasonló az elkövető egy nyomozóra, aki a Debreceni Rendőrkapitányságon dolgozik. Nem azt, hogy Ő az, csak hasonlít. Nevet mondtam, hogy kire, köszönik a bejelentést.
Ha esetleg mégis megállapítják, hogy nem az általam bejelentett személy aki a képen van, hanem más, akkor nem lesz bajom belőle? Pl.hamis vád?
Nem, segítő szándék vezérelt.
Én pl az összes ilyen tolvajban a miniszterelnökünket vélem felismerni...lehet egyszer bejön.
Mire érted, hogy alja???
Melyik nyomozót és melyik ügyészt???
A rendőrségi oldalon a lakosság segítségét kérték, én pedig felismerni véltem, hogy ki lehet, az, hol dolgozik és jeleztem a nyomozóhatóságnak, hogy ki lehet a képen.
Nyílván majd ők megvizsgálják, hogy tényleg ő az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!