Tiszthelyettesből lehet tiszt egy idő után, ha szerez egy civil diplomát?
Figyelt kérdés
Vagy diplomával se lenne semmi esélye arra, hogy egyszer tiszt legyen?2021. márc. 31. 19:43
1/5 anonim válasza:
Elvileg nem. Sajnos nem igen engedik el a rendőröket tisztire mert kevés az alacsonyabb beosztású rendőr és hiába csinálsz mondjuk egy bölcsész diplomát nem engednek el a főnökeid tisztire mert kell a járőr meg ez az. Sajnos egyik haver akart ilyennel próbálkozni, hogy elmegy turisztika szakra csinál egy diplomát aztán majd átképzik de nem sajnos
2/5 anonim válasza:
De, van esély, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar, Rendvédelmi szervező szakirányú továbbképzési szak levelező tagozatán. De ehhez kell az országos rendőrfőkapitány támogató nyilatkozata, meg hogy a beiskolázó rendvédelmi szerv a képzés költségét átvállalja. Meg legyen a beiskolázó szervnél az állománytáblájukban betöltetlen tiszti hely.
3/5 A kérdező kommentje:
Oh, értem. És ha valaki úgy megy tiszthelyettesire, hogy már rendelkezik egy bármilyen civil diplomával? Ez esetben előbb-utóbb lehet tiszt NKE-s tiszti képzés nélkül?
2021. márc. 31. 20:18
4/5 anonim válasza:
Túlképzettként nem veszik föl tiszthelyettesi suliba.
Országos rendőrfőkapitányi támogató nyilatkozatot elérni egy helyi szerv tiszthelyettesének meg kemény dió, hacsak nem csókos.
5/5 anonim válasza:
"Oh, értem. És ha valaki úgy megy tiszthelyettesire, hogy már rendelkezik egy bármilyen civil diplomával? Ez esetben előbb-utóbb lehet tiszt NKE-s tiszti képzés nélkül?"
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!