Ciki volt témához nem illő dolgot kérdezni a rendőrtől?
Ma felhívtam a "Poffice-os" ügyem nyomozóját és közöltem, hogy holnapután 18-án folytatólagos kihallgatásra megyek a sátor ügybe egy nyomozónőhöz, és az az ügy le is záródik.
Közöltem vele, hogy ha lehet a nála lévő ügyben is kihallgathat, meg amit mondott elmehetünk helyszíni kihallgatásra is, megmutatom a helyeket.
Azt mondta, hogy Ő nem lesz holnapután, majd Ő szól amikor Ő látja, hogy mikor menjek. Ezt csak azért mondtam, hogy egyszer kelljen menni a rendőrségre, mindkét ügybe hallgason ki, ne kelljen mindig menni.
Azonban azt mondta, hogy ne osszam be az ő időbeosztását, majd szól telefonon, hogy mikor jó neki, meg nekem, egyeztetünk időpontot és kihallgat, meg kimegyünk a helyszínekre is megmutatni hol voltam.
Ciki volt megkérni, hogy hadd legyen az ügyben is aznap a kihallgatás, vagy nincs vele gond?
Egy oda nem illő dolgot is kérdeztem, hogy az állatkertnél milyen állat szokott bögni, nyögni elefánt?? Erre kiakadt hangon azt mondja, hogy hát mit tudja ő.
A témától egy kicsit eltérő dolgot nem volt ciki kérdezni vagy máskor inkább ne kérdezzek mást témát?
Már csak azért, mert ő is kérdezte a multkor, hogy ezután hova megyek.
Pedig jó fejnek hittem.
Hú haver, ez nagyon gáz volt.
Ezek után már biztos nem fog tegezni se a nyomozód!
1.
Van igazad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!