Nem szégyellnek százezer forintot kiszabni a kijárási tilalom megszegése miatt?
Két hete meg akart a járőr büntetni este 10-kor 10.ezer forintra, nem fogadtam el, tegnap pedig jött egy levél, mellè csekk 100.000, azaz százezer forintról. A rendőrség szabálysértési osztályról jött.
Elhiszem, hogy a törvény az törvény, nem bántani akarom a rendőrség munkatársait, de hogy nem szégyellnek százezret kiszabni ilyen csekély dogért? Mert, 10 ezret nem fogadtsm el, kiszabta volna a dupláját 20-at, de nem tízszeresét. Kicsit az érték nincs egyenlőségben a cselekmény elkövetési tárgyi súlyával. Most nekem nem rontották el a kedvem. Elolvastam aztán betettem a fiókomba. Ennyi. Csak, hogy miért ennyire szigorúak, hogy százezres nagyságrendbdn szabták ki?
9
tavaly nyár végén-ősszel este 8-9 óra után jártam gyalogolni
napi 10 km-t
Bp külkerület
marhára nem volt gyalogosforgalom
hetente egyszer ment el valaki a járdán melletem
ez aztán a fertőzési gócpont
12-s
De napközben kimehetsz sétálni,amikor kb 3-4 szerese van :D
Kész röhej ez a szabály
Legközelebb már 150.000-es csekk jön a késedelmi kamat miatt..
De amúgy sok !
Igen..
Hat valoszinuleg kicsit nagy volt a pofa az intézkedés közben. Biztos nagyzolni akart a barátnőnek.
Meg is érdemli. Kár vergődnöd. Majd 1 millió után rájössz ;)
Én olyan vagyok, aki nem hagyja magát a rendőr előtt sem.
Egy barátom rendőrhaverja mondta, hogy rendőr létükre nem nagyobbak az átlagembernél, csak sok dolgokhoz joguk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!