Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Komolyan bevitt volna ezért a...

Komolyan bevitt volna ezért a rendőrség, mert magamra mondtam csúnyát?

Figyelt kérdés
Tegnap este a buszmegállóban várakoztam 22 óra előtt, már éhes voltam és a nálam lévő utolsó szendvicset megettem. Nem megettem, még ettem, aztán megállt egy rendőrautó a buszmegállóban, kitette a megkülönböztető villogót, odajött. Gondomom gyanús volt, mert egyedűl ácsorogtam, dehát egyedűl vártam a buszt. Ekkor kérdezték, hogy munkából?, bólintottam igen, kérte mutassak igazolás, bólintottam, hogy egy pillanat, erre mondja, hogy hallottam amit mondott. Erre azt mondtam, hogy hallottam igen, csak nem látják az urak, hogy a pofám tele van, mert épp kajálok, egy öt perc és mutatom úgyis 15 perc múlva jön kb a busz. Azt mondta, hogy rendőr szólt hozzám, nem a haverom és most kéri. Erre ledobtam a szendvicsem a lócára papírostol szalvétástól és teljesítettem kérésüket, megmutattam az igazolást. Elmentek, de még annyit mondtak, hogy azért, shogy kezdtem velük beszélni, be is vihetnének. Komolyan, amiért magamra mondtam egy nem kellenes mondatot, hogy tele a pofám, ezért bevihetnének? Ez milyen szabálysértés, hogy ilyet mondtam?

2021. febr. 20. 21:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
56%
Mivel rendorallamban elunk ezért a rendőrök bármit megtehetnek
2021. febr. 20. 21:26
 2/19 anonim ***** válasza:
66%
Dehogy vihetnek, csak arcoskodtak a disznók.
2021. febr. 20. 21:27
 3/19 anonim ***** válasza:
65%

Hát elég debil módjára reagáltad le a helyzetet már bocs.

Amúgy max intézkedés megtagadásáért vihetnének be, tehát ha nem akarod mutatni az igazolásod pl.

2021. febr. 20. 21:27
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom a rend éber őreinek nem esett le, hogy te hangosan beszélsz magadhoz.
2021. febr. 20. 21:28
 5/19 anonim ***** válasza:
70%
Volt egy kattyos csávó aki talán házi őrizetbe volt és a rendőrök mindig mentek ellenőrizni, ő meg minősíthetetlen hangnembe szidta mindig őket, hogy a nyakára járnak. Semmit nem tudtak vele csinálni ezért.
2021. febr. 20. 21:32
 6/19 anonim ***** válasza:
38%
Rendőrtől sok jót ne várj.
2021. febr. 20. 21:46
 7/19 anonim ***** válasza:
69%

Ezt nem volt egyszerű megérteni de nagy nehezen sikerült.

Egyébként ezek mindig ezt csinálják. Azt hiszik felsőbbrendűek mert kék göncben vannak.

2021. febr. 20. 21:50
 8/19 anonim ***** válasza:
30%
Meg is érdemelted volna te szendvecses proli Levike.
2021. febr. 20. 22:16
 9/19 A kérdező kommentje:

Máskor várok egy kicsit. Nem megtagadom az intézkedést, megmutatom csak "majd mindjárt". Nem ők a janik az biztos.

8-as! Az egy név, amit írsz a végén, de nem tudom, hogy jön ide egy férfinév.

2021. febr. 20. 22:24
 10/19 anonim ***** válasza:
Mert te mint proli, jani lennél? Kinek hiszed te magad ?
2021. febr. 20. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!