Mit fognak Vele csinálni? Mire lehet számítani?
Ez egy évekre vissza nyúló történet, barátok vtunk egy lánnyal, de csúnya vége lett, egyik bírósági ügyet követte a másik ügy, mentek egyfolytában a feljelentések egymás ellen. Most a 6. és 7. ügyünknél tartunk.
Egyszer verekedtünk a bíróság folyosóján is, ezért kaptam pénzbírságot, ami nem tetszett Nekik, ezért elakartak rabolni az Árkádnál... volt egy ideig nyugalom is, de ennek véget vetettek tavaly tavasszal, a csaj Bátyja flóbert pisztollyal rátámadt a csaj hapsijára, korábban közösen akartak engem megagyusztálni...
Most jelenleg folyamatban van egy ügy ellenem zaklatásért, össze balhéztam a volt kolegáimmal, persze a csaj közbe lépett, meggyőzte őket egy fals Facebook üzenettel, hogy jelentsenek fel, de nem lett vna ebből se bajom, mert belementek a kolegák a közvetítői eljárásba, erre a csajszi bekattant és Ő is magánindítvány tett ellenem, amit a mai napig nem értek miért állja meg a helyét az ügyésznél...
Ez se volt elég, pár hete a Facebookon megfenyegetett a saját profiljáról, ezért én jelentettem fel Őt, most csend van....
Mi lesz most? Megyünk mindketten a börtönbe?
Tavaly leültünk vna a kolegákkal megbeszélni, Ő kavart be és vhogy elég volt az ügyésznek az, hogy elpityeregte magát a vallomásnál... így már nem megyek bele a közvetítőibe, mi értelme lenne ha így is, úgy is végig megy az ügy?
Ezért is örülök, hogy a fenyegetései kapcsán másik kapitányságra került az ügy, a szegediek bevédték vna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!