Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Érdemes bejelentést tenni? A...

Érdemes bejelentést tenni? A névtevtelen telefonos bejelentés ilyenkor használható?

Figyelt kérdés
Vásároltam valamit a neten a szabály az hogy előre kell utali a pénzt de eltünt az eledó elérhetetlen.Csak azért jelenteném be hogy hátha utánanéznek és mással ne tegyék ezeket meg.Tudok nevet,tel számot,címet,bankszámlaszámot hátha érne valamit.
2010. aug. 17. 10:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Bementem a rendörségre és szó szerint kiröhögtek.Elmeséltem a sztorit és azt mondták ők megteszik a szükséges lépéseket de ebből még bíróságra járás is lehet ami eltart kb. fél évig is.Valmint a bank amin keresztül utaltam a pénzt nem foglalkozik ilyen piti összeggel mert náluk 20000 ft az az összeg ami után kezdenek nyomoztatni.

Így lemondtam róla akkor na de azóta már magánkézen sikerre jutottam.

2010. aug. 22. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!