Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mennyi idő alatt nyomozza ki...

Mennyi idő alatt nyomozza ki az IP címét egy Facebook profilnak ismeretlen tettes ellen a rendőrség becsületsértésért?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy a bíróság is kiadta a parancsot a Facebook üzemelteteőinek, hogy adja ki az adatokat. Mennyi idő míg kiadja a Facebook a rendőrségnek az adatokat és hogy lenyomozza a rendőrség a házszámámat a tettesnek?

2021. febr. 12. 11:55
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Én teszem fel ezeket. De valahogy kinyomozhatja a hatóság azt aki a kamuprofilt csinalta nem? Vagy csak komoly ügyekben szokták?
2021. febr. 19. 23:28
 22/26 Alex Fly ***** válasza:
Elméletileg kinyomozhatja. De az IP-címnek ehhez még mindig nincs semmi köze...
2021. febr. 20. 00:01
 23/26 kretens ***** válasza:
Én szerintem de lehet hogy tévedek abban az esetben lehetetlen kinyomozni hogy ki a valódi elkövető a facebook-on ha például van valakinek olyan országban ismerőse vagy barátja ahol az adott állam nem ad ki információt az állampolgárairól pl Irán és megkéri hogy hova mit irjon.tegyük fel hogy haragszom valakire és megkérek egy ilyen ismerőst hogy milyen cimre vagy weboldalra mit irjon és gyakorlatilag soha nem derül rá fény hogy ki a valódi tettes max aki felrakta a netre az bannolják arról az oldalról.
2021. márc. 23. 20:01
 24/26 Fsms ***** válasza:

23# igen ez is egy valós lehetőség. Ilyen esetekben szinte nulla az esély, hogy történik valami.

Kérdező a feltett kérdés óta eltelt egy hónap , mi történt azóta?

2021. márc. 24. 06:14
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem mentem rendőrségre.
2021. márc. 24. 07:55
 26/26 Fsms ***** válasza:

Sajnálom, hogy ezt mondom jobban jártál. Semmit sem csinálnak.

Csak jobban felidegesítetted volna magad.

Tudom nehéz, de próbáld meg elengedni.

Gondolj Schober Norbira ott sem sok történt, pedig ott fenyegetőzött a tv Ben.

2021. márc. 24. 08:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!