A rendőrség tényleg ismerheti az elkövetőt vagy ráhagyta a portásra?
Az egyetemen is előfordul sajnos lopás, mert az egyik ismerősöm ott tanár és mondta, hogy valamelyik este 8 körűl bekéredzkedett egy fiatalember az egyetemre a wc-re, és másnap reggel pedig 100 ezer forintot tartalmazó boríték odalett egy irodából.
Lehet összefüggés, de lehet véletlen.
Másnap mikor az irodisták észlelték a pénz eltünését, szóltak a rendőrségnek, kijött de semmit nem tudtak csinálni mert nincs kamera csak a bejáratnál.
A portás kollégája elmondta, a másik portásnak, hogy előző este egy fiatalember kéredzkedett be wc-re, lehet ő volt, ilyen trükkös tolvaj.
A rendőrök pedig mondták, hogy nem tudnak mit tenni, feljelentést kell tenni, azt is mondták, hogy gondolják ki lehet ez a trükkös tolvaj.
Az érdekelne, hogy a rendőrök tényleg sejthetik ki lehezett a trükkös vagy nem sejtik csak ráhagyták a portásra?
Nem én vittem el, mert akkor nem írom ki ezt a kérdést, nem hagyok nyomot magam után. Ennyi eszetek lehetne.
Mivel az ottani tanár ismerősöm is tudja, hogy a büntetőjog is a hobbim, ezért mondta, hogy a büntetőjogról jut eszébe, hogy múlthéten volt ott is egy pénzlopás és kérdeztem mi volt, hogy volt. Elmagyarázta.
Làtom Levike az edzőtermi sztorit kicsit átírtad. 😅Vajon miért nem lehet kitiltani innen már végre téged?! Minek kell teleszarni a gyakorit az eszetlen kamukérdéseiddel?!
Kezeltesd magad végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!