A rendőrök hogy oldják meg, hogy nem halnak éhen a 150 nettós fizetésükből?
Pl. vállalnak másodállást.
ha 24/72-ben vannak, akkor a 24 után kipihenik magukat, és a maradék időben elmennek portásnak, biztonsági őrnek, vagy bármi más, amire felveszik őket.
Nem nyivákolni kell a rendőröknek, hanem el kell menni olyan munkahelyre ami fizet több mint fél milliót.
Mozdonyvezetőnek.
23 éves fiatal kölyök mozdonyvezető ismerős nettó kézhez 320-at kapott. De fiatal, de jó pénz 23 évesen majdnem kezdő mozdonyvezetőként. Megjárja Budapestet vagy Nyíregyházát és Budapestet, csak a kontrollert kell mozgatni és hátradőlni a kényelmes székben és figyelni.
Barátnője, most lesz eljegyzés, akivel él, az meg a debreceni gyógyfürdőbe dolgozik, tehát ha ilyen helyre menne az ember, nem utcai járőrnek, akkor ott pénzileg nem lenne gond.
"23 éves fiatal kölyök mozdonyvezető ismerős nettó kézhez 320-at kapott."
Az eléggé apróénz.
Zsebre már évek óta nem tudnak bírságolni, mert csekket ad, csak bankkártyával tudsz nála fizetni. Kamera meg van és rögzítődik a vizsgált kocsi rendszáma, a bírság mennyisége, szabálysértés fajtája stb.
Persze biztos van aki kijátssza, de közel sem úgy, mint régen vagy mint a ruszkiknál.
Szia. Nehezen.
Én 4 évig voltam rendőr. 150-160 ezret kaptam Balaton parti területen.
Sajnos a családomat ebből nem tudtam eltartani, ezért leszereltem.
Sajnos nagyon sokan sírnak, de nem tesznek a jobb életért semmit.
Ezért nem is tudom őket sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!