Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök hogy oldják meg,...

A rendőrök hogy oldják meg, hogy nem halnak éhen a 150 nettós fizetésükből?

Figyelt kérdés

2021. jan. 31. 12:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy az ország háromnegyede, mivel ennyi körül van a medián fizetés.
2021. jan. 31. 12:55
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Pl. vállalnak másodállást.

ha 24/72-ben vannak, akkor a 24 után kipihenik magukat, és a maradék időben elmennek portásnak, biztonsági őrnek, vagy bármi más, amire felveszik őket.

2021. jan. 31. 13:00
 3/17 anonim ***** válasza:
26%

Nem nyivákolni kell a rendőröknek, hanem el kell menni olyan munkahelyre ami fizet több mint fél milliót.

Mozdonyvezetőnek.

23 éves fiatal kölyök mozdonyvezető ismerős nettó kézhez 320-at kapott. De fiatal, de jó pénz 23 évesen majdnem kezdő mozdonyvezetőként. Megjárja Budapestet vagy Nyíregyházát és Budapestet, csak a kontrollert kell mozgatni és hátradőlni a kényelmes székben és figyelni.

Barátnője, most lesz eljegyzés, akivel él, az meg a debreceni gyógyfürdőbe dolgozik, tehát ha ilyen helyre menne az ember, nem utcai járőrnek, akkor ott pénzileg nem lenne gond.

2021. jan. 31. 13:06
 4/17 anonim ***** válasza:
47%
Zsebre szoktak bírságolni.
2021. jan. 31. 13:42
 5/17 anonim ***** válasza:
50%

"23 éves fiatal kölyök mozdonyvezető ismerős nettó kézhez 320-at kapott."

Az eléggé apróénz.

2021. jan. 31. 13:44
 6/17 anonim ***** válasza:
48%
Ugyebár a rendőrök a törvény szerint nem fogadhatnak el jutalmat a munkájukért a civilektől, pénzbelit főleg nem. Na most szerintem meg szokott esni, hogy fű alatt elfogadják, összebeszélnek, hogy köztük marad. És ez remek mellékes.
2021. jan. 31. 20:57
 7/17 anonim válasza:
100%
A rendőrök? Szabolcsban a nettó 150 már nagyon is jó keresetnek számít. Szégyen, pedig épp, hogy az ember kihúzza következő hónapig.
2021. febr. 1. 10:18
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Zsebre már évek óta nem tudnak bírságolni, mert csekket ad, csak bankkártyával tudsz nála fizetni. Kamera meg van és rögzítődik a vizsgált kocsi rendszáma, a bírság mennyisége, szabálysértés fajtája stb.

Persze biztos van aki kijátssza, de közel sem úgy, mint régen vagy mint a ruszkiknál.

2021. febr. 1. 18:14
 9/17 anonim válasza:
95%

Szia. Nehezen.

Én 4 évig voltam rendőr. 150-160 ezret kaptam Balaton parti területen.

Sajnos a családomat ebből nem tudtam eltartani, ezért leszereltem.

Sajnos nagyon sokan sírnak, de nem tesznek a jobb életért semmit.

Ezért nem is tudom őket sajnálni.

2021. febr. 3. 09:45
 10/17 anonim ***** válasza:
36%
Szia mozdonyvezetős levike!
2021. febr. 3. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!