Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ez ismeretlen személy elleni...

Ez ismeretlen személy elleni rágalmazás?

Figyelt kérdés

Még december 30-án voltam egy edzőteremben, zárva, de mégis nyitva, mert versenysportolóknak lehet kijárási tilalom alatt is, sportorvosi igazolással. Én is az vagyok. Lényeg, hogy akkor ez egy jó két hete volt, eltűnt 120 ezer forint, valaki járt az őltözőbe.

Tegnap este mentem megint és tintával, tollal egy a/4 lapra ki van írva s öltöző ajtóra kitéve a következő felirat: "Ne lopj! A kezed száradjon le!".

Az első mondat még nem, de a második mondat, az szerintetek rágalmazás? Ezzel elkövette a kiíró a rágalmazást?

Mert az első mondat nrm az, sőt fel is kell hívni mindenki figyelmét, hogy nem jó dolog történt, de a másodikat szerintem nem szabad lett volna odaírni.

Azaz, hogy aki kitette oda a feliratot, azt látja kamera, mert van bent, azonban az öltözőbe nem lát be.

2021. jan. 15. 20:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam elmeorvosi szakértői vizsgálaton és a nyomozó is ott volt, megvárta míg sorra kerülök és ott várt folyosón, míg vége nem lett, majd lekísért a kijáratig és mondta, hogy "viszont látásra majd idézem, ha nem én, egy kolléga, mert márciustól megy el".

Azt mondta, hogy az ügyész kérte, hogy várja meg míg végzek. Kamu.

Meg azt mondta, hogy a rendőrség épületébe nem járkálhatok egyedűl.

AZT IS MONDTA HOGY HA EZT A DOLGOT NEM FEJEZEM BE, ÉN IS TUDOM, HOGY NEM LESZ JÓ VÉGE.

2021. jan. 15. 22:57
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 Éppen ideje volt egy elmeorvosi vizsgálatnak. Csak sajnos ha kiderül hogy nem vagy beszámítható, akkor nem mész börtönbe hanem itt írod tovább a hülyeségeidet.
2021. jan. 15. 22:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Tud mindent, tudja, hogy Csabán rablással vádolnak, hiába mondtam neki, hogy nem követtem el a rablást, -szerinte elkövettem-, azt mondta, hogy ó ne mondjam már...
2021. jan. 15. 23:00
 14/16 A kérdező kommentje:
Úgy viselkedtem, komolyan határozottan, hogy beszámitható leszek.
2021. jan. 15. 23:01
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 Nem a viselkedésen múlik az hogy beszámíthatónak nyílvánítanak-e. Egy szakértő érti a dolgát.
2021. jan. 16. 07:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja, tudja hogy csak megjátszottad
2021. jan. 16. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!