Ez ismeretlen személy elleni rágalmazás?
Még december 30-án voltam egy edzőteremben, zárva, de mégis nyitva, mert versenysportolóknak lehet kijárási tilalom alatt is, sportorvosi igazolással. Én is az vagyok. Lényeg, hogy akkor ez egy jó két hete volt, eltűnt 120 ezer forint, valaki járt az őltözőbe.
Tegnap este mentem megint és tintával, tollal egy a/4 lapra ki van írva s öltöző ajtóra kitéve a következő felirat: "Ne lopj! A kezed száradjon le!".
Az első mondat még nem, de a második mondat, az szerintetek rágalmazás? Ezzel elkövette a kiíró a rágalmazást?
Mert az első mondat nrm az, sőt fel is kell hívni mindenki figyelmét, hogy nem jó dolog történt, de a másodikat szerintem nem szabad lett volna odaírni.
Azaz, hogy aki kitette oda a feliratot, azt látja kamera, mert van bent, azonban az öltözőbe nem lát be.
Totál Levike!
Levike te meg a versenysport!!! Hahaha
Multkor meg még ügyvéd voltál.
Ügyvédek is járnak versenysportra.
Pl.egyik ügyvéd thai boxra jár. Van olyan ügyvéd, aki pedig karatézik és barnaöved. Ha nincs ott az edző, Ő az edző, Ő tartja az edzést.
Én is thaiboxolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!