Jót, igazat mondott a nyomozó, hogy nincsenek véletlenek vagy hülyeséget beszélt?
Amikor még a sátorügybe tanúkénti kihallgatáson voltam, akkor a nyomozó nem, hogy kihallgatott az adott ügyben, még mellé azt is mo dta, hogy mindig onnan tűnik el pénz, ahol én vagyok. Azt mondta nincsenek véletlenek.
Most a nyomozó azt mind amit akar, viszont, hogy azt mondta, hogy "Nincsenek véletlenek" ezzel igazat mondott, mertt tényleg nincsenek véletlenek, vagy butaságot mondott?
Nem, èn agyabuláltam meg őket, 10 ügyèsz vetette rám magát ès így se bírtak leszedni a 2 cigányról, olyan súlyos sèrülèseket szenvedtek, hogy 8 napig kórházban feküdt a 2 cigány...
"Számíthatunk még ikyen kérdésekre?"
Igen.
Nem kötelező olvasni, mindig szokott lenni egy-két normális válaszó.
#11 innen is gratulálok, elég kretén vagy👏👏👏
Te lettél ám a híres ember a putriból.
Szerintem kiprovolálták a cigányok.
Amúgy a békéscsabai ügyem nekem is fent van egy sajtó oldalon, volt itt egy szerencsétlen, aki mindig belinkelte. De én így nem tudom kikeresni vissza hirtelen.
2018. 12. 08-án tették fel a hírekbe Békés megyei online hírek vagy tudja a csuda. Amikor a támadót lefújtam önvédelemből gázspray-vel.
Jó hogy kiprovokálta, az eset előtt is próbálkozott a cigány, de volt eszem, èn is így vègeztem volna...
A bíróságon van fèmdetektor, ott lebukott vna a fegyverrel, de az esèly, hogy ne ott alázzam meg, meg volt, kihívtama bunyó előtt az utcára, de nem jött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!