Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Beirkodtam a rendőrség hivatal...

Beirkodtam a rendőrség hivatalos facebook oldalán a rendőröknek. Lehet valami bajom belőle?

Figyelt kérdés
Birkáknak, imbecilnek neveztem őket.
2021. jan. 6. 12:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%

Írtál. Lesz@rják, nem érdekli őket, nem lesz bajod, de ne írj ilyeneket legközelebb. Hidd el nekem is elborulhatna az agyam ami most van Magyarországon, mondhatnám, hogy Orbánnak mit kívánok, de uralkodni kell magunkon, nem szabad elborulni az agyunknak.

Üdv.

2021. jan. 6. 12:52
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
10-es, nem fér bele a véleménynyilvánításba? (Nem kötözködök, csak kérdezem.)
2021. jan. 6. 13:11
 13/16 anonim ***** válasza:
15%

Ha nem fenyegettél meg senkit, akkor nem tudnak mit csinálni.

Az hogy lebirkázod a rendőröket, az a te saját véleményed, amúgy meg a te adódból vannak fentartva, még szép ha megmondod hogy a pénzedért nem úgy működnek a dolgok ahogy szeretnéd.

2021. jan. 6. 13:24
 14/16 anonim ***** válasza:
12 A becsületsértés lényege hogy becsmérel és nem kritizál. Ha te azt mondod hogy xy pocsékul dolgozik meg alkalmatlan erre arra az vélemény és szubjektív, ha viszont szimplán ilyen kérdésben szereplő jelzővel illetsz embereket az nem kritika. Elég lenne úgy kezdeni a mondatot hogy “véleményem szerint” és bárkit leprostizhatnál hímvessző szopózhatnál (vulgáris eredetire gondolok). De ez a hsz most nem egy hűha válasz. Rengeteg BH bírói döntés van amire figyelemmel vannak jogértelmezés során “ ez vélemény, de az már nem mert 8 évvel ezelőtt xy bíróság is megállapította hogy...”
2021. jan. 6. 14:21
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
14 de kritika.képzeld a birka lehet kritika is.nézz utánna mit jelent a szó.gondolkodás nélküli mindent elhivő embert jelent.
2021. jan. 7. 01:45
 16/16 anonim ***** válasza:
És mit hittek el a rendőrök ami miatt hiszékenyek?
2021. jan. 7. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!