Lecsuknak, ha letöltök filmeket?
Ha csendben maradtál volna, akkor bölcs maradtál volna.
Értesítettem a rendőrséget, és ajánlottam, hogy a web adja ki az IP címedet. Ha azt megtalálják, akkor megtudhatják, hogy ki vette meg, és akkor megvagy. Szerintem holnap, vagy holnapután kopogtatnak, és ha találnak valamit, akkor mész a sittre.
Ajánlom, hogy töröld le az összeset, és akkor lehet, hogy nem pattognak (ha a 24 óra letöltést betartottad).
A rendőrség pedig nyilván félre fogja tenni miattad a West Balkán ügyeit, hogy a téged megbüntessen.
Ja, én csak jogtiszta filmeket VESZEK!
"Ja, én csak jogtiszta filmeket VESZEK!"
Ezzel azért ne vágj fel, még a végén úgy tűnik, mintha elítélnéd a torrentezőket. Egyébként meg az erre utaló büntetőtörvények csupán elcseszett elrettentésként szolgálnak (hasztalanul többnyire).
A rendőrség, a jogvédők és a fináncok csak az oldalak üzemeltetőit, az üzletszerűen hamisítókat ill. azok terjesztőit üldözi, de szerencsére azt is hasztalanul (többnyire).
"jó kérdés, nekem egyik ismerősömet jelentették fel, sőt még házkutatás is volt de ő pénzért másolta a filmeket"
Ez már így valóban illegális.
"Ismerősöm tudja, hogy torrentezek, és rendőr az apja, és remélem nem fognak lecsukni, vagy ilyesmi. Mondjuk jó barátom a gyerek, nem hiszem, hogy szólna az apjának(Aki elég nagy rangú) hogy csukjanak le."
Nem érted, hogy semmilyen jogszabályba nem ütközik? Miért csuknának le??? Ötödik paragrafus aljas indokból elkövetett többrendbeli filmnézés? Vagymi?
"Értesítettem a rendőrséget, és ajánlottam, hogy a web adja ki az IP címedet. Ha azt megtalálják, akkor megtudhatják, hogy ki vette meg, és akkor megvagy."
Hiába értesíted és hiába adják ki. Nem ütközik jogszabályba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!