Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lecsuknak, ha letöltök filmeket?

Lecsuknak, ha letöltök filmeket?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 22:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
53%

Ha csendben maradtál volna, akkor bölcs maradtál volna.

Értesítettem a rendőrséget, és ajánlottam, hogy a web adja ki az IP címedet. Ha azt megtalálják, akkor megtudhatják, hogy ki vette meg, és akkor megvagy. Szerintem holnap, vagy holnapután kopogtatnak, és ha találnak valamit, akkor mész a sittre.

Ajánlom, hogy töröld le az összeset, és akkor lehet, hogy nem pattognak (ha a 24 óra letöltést betartottad).

A rendőrség pedig nyilván félre fogja tenni miattad a West Balkán ügyeit, hogy a téged megbüntessen.

Ja, én csak jogtiszta filmeket VESZEK!

2011. jan. 24. 18:53
 22/31 anonim ***** válasza:
77%

"Ja, én csak jogtiszta filmeket VESZEK!"

Ezzel azért ne vágj fel, még a végén úgy tűnik, mintha elítélnéd a torrentezőket. Egyébként meg az erre utaló büntetőtörvények csupán elcseszett elrettentésként szolgálnak (hasztalanul többnyire).

A rendőrség, a jogvédők és a fináncok csak az oldalak üzemeltetőit, az üzletszerűen hamisítókat ill. azok terjesztőit üldözi, de szerencsére azt is hasztalanul (többnyire).

2011. jan. 24. 19:12
 23/31 anonim ***** válasza:
Ha ilyen komolyan vennék akkor már rég letiltották volna az összes torrent oldalt IP-cím alapján.
2011. jan. 24. 22:25
 24/31 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne nagyon jelents fel a rendőrségen senkit, amire a bizonyítékok a gépeden vannak... Akkor lefoglalják, és ha jóindulatúak, feljelentenek, és minimum fizethetsz. Amúgy illegális, de nem hiszem, hogy ha kapnak egy fülest, kimennek hozzád.
2011. jan. 24. 23:59
 25/31 anonim ***** válasza:
51%
persze hogy le,sőt ki is végeznek érte...
2011. jan. 25. 11:31
 26/31 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, a film- és zeneletöltés addig nem számít bűncselekménynek, amíg nem haszonszerzés céljából (pénzért) teszed.
2011. dec. 11. 16:15
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem. Ez semmilyen jelenleg hatályos jogszabályba nem ütközik. Kivétel ha nem saját használatra töltöd le, továbbadod vagy megosztod.
2011. dec. 12. 11:24
 28/31 anonim ***** válasza:

"jó kérdés, nekem egyik ismerősömet jelentették fel, sőt még házkutatás is volt de ő pénzért másolta a filmeket"

Ez már így valóban illegális.

2011. dec. 12. 11:26
 29/31 anonim ***** válasza:

"Ismerősöm tudja, hogy torrentezek, és rendőr az apja, és remélem nem fognak lecsukni, vagy ilyesmi. Mondjuk jó barátom a gyerek, nem hiszem, hogy szólna az apjának(Aki elég nagy rangú) hogy csukjanak le."

Nem érted, hogy semmilyen jogszabályba nem ütközik? Miért csuknának le??? Ötödik paragrafus aljas indokból elkövetett többrendbeli filmnézés? Vagymi?

2011. dec. 12. 11:28
 30/31 anonim ***** válasza:

"Értesítettem a rendőrséget, és ajánlottam, hogy a web adja ki az IP címedet. Ha azt megtalálják, akkor megtudhatják, hogy ki vette meg, és akkor megvagy."

Hiába értesíted és hiába adják ki. Nem ütközik jogszabályba.

2011. dec. 12. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!