Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Van olyan akit tavasszal...

Van olyan akit tavasszal és/vagy most megbüntettek a kijárási korlátozások figyelmen kívül hagyásáért?

Figyelt kérdés
Ha igen hol, mikor és mennyire?

2020. dec. 27. 22:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
En egy 120 fos illegalis buliban voltam. Kijott a rendorseg, bescannelte a szemelyim, de jelenkeg semmi kovetkezmenye nem volt.
2021. jan. 3. 09:30
 12/15 kretens ***** válasza:
Én a városban ahol élek és ha halaszthatatlan nagyon fontos dologról lenne szó hát simán eljutok úgy á-ból b-be hogy azt senki sem veszi észre pláne nem este vagy éjszaka hacsak éjjel-nappal látóval nincsenek felszerelve.
2021. jan. 5. 18:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne kijárási tilalom, és nem büntetnének, akkor bizony sokan lennének kint, és belvárosokban pl. egymás hegyén-hátán innának az emberek, mert a kocsma zárva. Ez nem feltevés, szemtanúja vagyok annak, hogy mi volt előtte, és utána. Persze meg lehetne értelmesebben is hozni minden intézkedést, a vírus napszaktól függetlenül fertőz.
2021. jan. 6. 11:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Én pl. arról hoznék minimum rendeletet, hogy azok, akik hatósági karanténban kellene, hogy legyenek, legyen egy hatósági lista, amit neten elérhetnek, és igazoltatás esetén rögtön kibukjon. Ekkor viszont rommá kéne őket büntetni. Ismerek olyat, aki karanténos lakásból rendszeresen kijárkált.
2021. jan. 6. 11:54
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Föllebbviteli Főügyészasszony:) .
2021. jan. 6. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!